Ontwaak als een zonnetje

031117 Kwakernaat zonnetjes web
Ontwaak als een zonnetje tijdens de donkere dagen

Bij Slaapboulevard Kwakernaat vindt u meer dan 20 topmerken onder 1 dak. Zo vindt u altijd een bed dat bij u past. Onze adviseurs, slaapspecialisten bij uitstek, helpen u graag op weg en vertellen u alles over onze merken.

 

Met een showroom van meer dan 4.000m2 zijn wij de grootste beddenspeciaalzaak in de regio Rotterdam en vindt u uitgebreide collecties van topmerken als Auping, Hästens, Viking, Pullman en Tempur!

Kom nu langs in onze winkel of maak een afspraak met een van onze slaapadviseurs voor persoonlijk slaapadvies

 

Contact

 

Maak een afspraak

 

Auping Boxspring 1 Original
Auping

Auping is de oudste en meest bekende beddenfabrikant van Nederland met een uitgebreide collectie van de best ventilerende boxsprings en matrassen. Bovendien zijn de boxsprings perfect aan te passen aan persoonlijke smaak en verstelbaar naar lichaamsbouw.

Ontdek Auping

Bekijk alle acties

HASTENS bedroom 16558 2
Hästens

De bedden van Hästens worden naar eenvoudig Zweeds ontwerp gemaakt, met een binnenkant van verrassend veel natuurlijke materialen. Daarnaast worden alle bedden afgewerkt met de welbekende blauw witte ruit die het Scandinavische gevoel nog eens extra naar de slaapkamer brengt.

 

Ontdek Hästens

Bekijk alle acties


Viking gebloemd
Viking

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden, uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen. De Viking collectie bestaat uit een ruim aanbod van matrassen, pootjes en hoofdborden waarmee u gemakkelijk om uw eigen bed kunt ontwerpen.

 

Ontdek Viking

Bekijk alle acties

 
PullmanBoxspringClarington
Pullman
De boxsprings van Pullman bieden een ongekend comfort, dankzij het speciaal ontwikkelde Pullman pocket-vering interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Dit systeem bevat pocketveren die meeveren over het totale bed oppervlak, inclusief de zijkanten van de boxspring

Ontdek Pullman

Bekijk alle acties

 

TEMPUR Flex Design 01Tempur
Oorspronkelijk werd het drukverlagende Tempur materiaal ontwikkeld voor de ruimtevaart. Maar inmiddels is Tempur uitgegroeid tot een bekende voor luxe bedden. Het unieke Tempur materiaal verwerkt in matrassen, boxsprings en hoofdkussens vormt zich onder invloed van lichaamsgewicht en lichaamstemperatuur naar de contouren van het lichaam en ondersteunt het lichaam optimaal.

 

Ontdek Tempur

Bekijk alle acties


Advies?

Kom langs bij Slaapboulevard Kwakernaat of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Afspraak maken