Loddenkemper

loddenkemperVolgens traditionele methoden

Loddenkemper is een van de belangrijke Europese fabrikanten van slaapkamers, linnenkasten en bedden. Al 100 jaar lang gebeurt de productie volledig in het Duitse Oelde, Westfalen, met gebruik van traditionele vaardigheden en volgens traditionele methoden. Deze tradities zijn zichtbaar in kleine details die de slaapkamer meubels een eigen vorm en uitstraling geven.

 

Loddenkemper assortiment

Loddenkemper staat voor kwaliteit en die vindt u terug in al haar slaapkamer producten. Het bedrijf draagt ook perfectie hoog in het vaandel, waardoor altijd de beste materialen gebruikt worden. Zo zijn de slaapkamer meubels afgewerkt met hoge kwaliteit fineer. Fineer is een natuurproduct, dus elk stuk is weer uniek heeft een eigen uitstraling en charme. De groeikringen en structuur- en kleurverschillen versterken het natuurlijke gevoel van deze natuurproducten. Slaapkamer meubels met natuurlijk fineer zijn ijzersterk en zijn makkelijk in onderhoud.

 

Kiest u voor Loddenkemper dan kiest u voor perfectie, hoogwaardige materialen en slaapkamer meubels die met liefde gemaakt zijn en die bovendien uiterst functioneel zijn.