Wonderland

wonderlandComplete bed systemen

Als u op zoek bent naar een nieuw bed, is het van het grootste belang dat u een bed vindt dat bij uw lichaam past. Het moet zich naar uw lichaam vormen en een goede ondersteuning bieden. De reis van Wonderland is in 1969 in Åndalsnes in Noorwegen begonnen. In de loop der jaren heeft Wonderland zich ontwikkeld tot producent van complete bed systemen met unieke eigenschappen voor ondersteuning van het menselijk lichaam.

 

Perfect slaapcomfort voor iedereen

Het gevoel en het comfort van het bed zijn afhankelijk van de vering en de materiaalkeuzes. Het aantal slagen in de veer bepaalt de drukverdeling, maar een goed veersysteem moet ook een goede soepelheid bieden. Elke afzonderlijke pocketveer is gehard voor een extra lange levensduur en verpakt in een stoffen zakje. Het pocketveersysteem van Wonderland is van de hoogste kwaliteit. Het meest exclusieve pocketveersysteem heeft maar liefst 8-slagen, waarbij elke veer zorgvuldig is ontwikkeld met een variërende weerstand om voor een aangename ondersteuning te zorgen.

 

Wonderland bedden bij Kwakernaat

Alle bedden van Wonderland zijn leverbaar in diverse stevigheden. De mogelijkheid om te kiezen tussen zacht, medium, stevig en extra stevig maakt het eenvoudig om het juiste bed voor uw lichaam en slaaphouding te vinden. Bij Slaapboulevard Kwakernaat bieden we u alle gelegenheid om een Wonderland bed te creëren waarbij uw unieke wensen van doorslaggevende betekenis zijn. De productie wordt volledig op uw eisen afgestemd, en met solide handwerk als basis krijgt u gegarandeerd een persoonlijk aangepast bed waarin u jarenlang heerlijk zult slapen.

 

Meer informatie en advies

Wilt u meer informatie of advies bij het samenstellen van uw persoonlijke Wonderland bed? Vul onderstaand contactformulier in, bel direct naar 0186 - 60 13 55 of bezoek onze showroom en kom vrijblijvend proefliggen.