Een perfect bed voor elk budget!

MEDINA RETRO banner
Afbeelding: Bedding Concepts, boxspring Bronson

Dichterbij dan ooit: boxsprings al verkrijgbaar vanaf €1.799,-*

 

De zoektocht naar het perfecte bed begint bij de CITY of Bronson collectie van Bedding Concepts, de beddenmakers uit Oisterwijk. Zie bijvoorbeeld de afgebeelde boxspring Bronson, nieuw in de collectie. Met stoere metalen sledenpoot sluit deze boxspring mooi aan bij een industrieel interieur!

 

De Bronson is voorzien van een 7-zone pocketveerinterieur en is elektrisch verstelbaar. De matrashoezen zijn standaard voorzien van een unieke antislip waardoor deze geen centimeter verschuift. Deze boxspring wordt geleverd met een rijke topper (circa 10 cm dik) welke voorzien is van een luxe bamboe tijk stof. De bamboevezel in deze tijk is een milieuvriendelijk product en is door zijn zachtheid en groot absorptievermogen bijzonder aangenaam in gebruik. Bamboevezel is bovendien duurzaam en van nature antibacterieel en dus uiterst geschikt voor allergielijders. Met de keuze uit koudschuim, traagschuim, latex, pulse latex, pocket/hr en pocket/latex bieden we een ruim assortiment aan topperkernen binnen de Bronson collectie.

 

Uitvoering zoals getoond:

  • Afmeting 180x210 cm
  • 2x elektrisch verstelbare box (90x210 cm) 
  • 2x matras 7-zone Pocketveer, 1x Medium en 1x Stevig
  • Topmatras Bamboe met latex kern
  • Hoofdbord Medina
  • Stof: Skepter Hunter 156 (Groep 1)
  • Gratis leveren en montage in de regio

 

Boxspring Bronson zoals getoond: 
van € 4.942,- voor € 4.142,-*

 

*Een CITY boxspring is al verkrijbaar vanaf €1.799,-. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij ons in de winkel. Kom langs bij Slaapboulevard Kwakernaat en ontdek onze showroom van 4.000m2 met complete boxspringcombinaties voor de allerbeste prijs!

 

 

Ontdek onze Boxsprings

 

310817 Avek Ninety 90jaar landingspagina

€510,- korting op een Avek Ninety inclusief verlichting*

De luxe Avek boxspring beschikt over vele extra’s zoals een extra dik topmatras, gratis LED leeslampjes en gratis in- en uitstapverlichting. De Ninety is zowel vlak als elektrisch verstelbaar verkrijgbaar.

 

Bekijk de actie

 

*Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

 

Proefliggen?

Proefliggen of meer informatie over deze actie? Kom dan langs bij Slaapboulevard Kwakernaat. Of stel uw vraag via het contactformulier of telefonisch via 0186-601355. Onze slaapspecialisten staan u graag te woord!

 

Afspraak maken