Hästens "Novoria"

Het elektrisch verstelbare bed van Hästens

VAN € 14.995,- VOOR € 11.995,-

 

Voor als u wilt lezen. Voor als u verrast wordt met een luxe ontbijtplateau. Voor als u een helpende hand nodig hebt om u de dag verder te helpen. Til het hoofdeinde op, laat het voeteneinde zakken. Of vice versa. De kwaliteit is natuurlijk volledig Hästens. Dit middenklasse verstelbare bed heeft een slaapcomfort dat gelijkwaardig is aan dat van de continentale bedden, maar met superieure technologie en wordt geleverd inclusief afstandsbediening. 


Uitvoering
:

  • Stevigheden: soft en firm (105x210)
  • Dekmatras: 2* BJX 105x210
  • Maat: 210x210cm
  • Elektrisch verstelbaar
  • Kleur: Blue Check

Wenst u een aanpassing te doen aan één van de onderdelen van het bed, zoals poten, dekmatras en stevigheid matras? Neem dan contact op met één van onze Personal Hästens Advisors voor de mogelijkheden. Gratis leveren en montage in de regio, óók op onze showroom modellen! Vraag naar de voorwaarden in onze winkel, zie onderstaande buttons om contact op te nemen.

 

Luxury Outlet bij Slaapboulevard Kwakernaat
Slaapboulevard Kwakernaat heeft altijd de nieuwste modellen bedden, garderobekasten en linnenkasten, complete slaapkamers en linnengoed van topmerken. Om die aan u te kunnen tonen, moeten oudere showroommodellen plaats maken voor de allernieuwste. Hierdoor kunt u profiteren van prachtige collecties tegen voordelige prijzen.

 

Contact

 

Afspraak maken