Hülsta ledikant "Sera"

Van € 3.531,- voor € 2.495,-

 

Hülsta produceert al decennialang slaapkamer meubelen van de allerhoogste kwaliteit met een tijdloze uitstraling. Alles is gemaakt van materialen van de beste kwaliteit en dat stralen de producten van Hülsta dan ook uit.  Ledikant Sera is een volledig gestoffeerd ledikant, met een mooi elliptisch hoofdbord dat rondom bewonderd kan worden. Ontzettend gaaf bij een vrijstaand slaapkamer ontwerp! De hoeken zijn rond afgewerkt en gecombineerd met een lijst van kernnoot. Maak de slaapkamer helemaal af met (nacht)kasten uitgevoerd met dezelfde kernnoten accenten. 

  • Afmeting: 180 x 200 cm
  • Incl. Elliptisch hoofdbord
  • Rondom gestoffeerd!
  • Wit leder met kernnoten accenten
  • Excl. bodems en matrassen

 

Gratis leveren en montage in de regio, óók op onze showroom modellen! Vraag naar de voorwaarden in onze winkel, zie onderstaande buttons om contact op te nemen. Slaapkamer uitverkoop bij Slaapboulevard Kwakernaat

 

Slaapboulevard Kwakernaat heeft altijd de nieuwste modellen bedden, garderobekasten en linnenkasten, complete slaapkamers en linnengoed van topmerken. Om die aan u te kunnen tonen, moeten oudere showroommodellen plaats maken voor de allernieuwste. Hierdoor kunt u profiteren van prachtige collecties tegen voordelige prijzen.

 

Contact

 

Afspraak maken