Somnus "Virtus"

Creeër thuis uw eigen boutique-hotel feeling! 


Van € 9.840,- voor € 4.895,-

De boxsprings van Somnus zijn traditioneel handgemaakt en vervaardigd uit natuurlijke materialen. De boxsprings zijn voorzien van een eigen, zeer innovatief veersysteem (IP Sense Pocket). Deze pocketveren zorgen voor het ultieme slaapcomfort. Met dit systeem won Somnus een Queens Award voor innovatie van een bijzondere veertechniek. Somnus is een traditioneel Brits bedrijf dat de volledige productie van boxsprings in eigen handen heeft. De ambachtslieden van Somnus gebruiken hun vaardigheden om optimaal comfort te creëren

 

Uitvoering:

 

  • Afmeting: 180 x 200 cm
  • Incl. Hoofdbord Garda
  • Kleur: Seven Moss
  • Incl. Virtus (1x Regular + 1x Firmer) Zip & Link matrassen*
  • *De Somnus matrassen kunnen gecombineerd worden met andere sets

 

Gratis leveren en montage in de regio, óók op onze showroom modellen! Vraag naar de voorwaarden in onze winkel, zie onderstaande buttons om contact op te nemen.
 

Luxury Outlet bij Slaapboulevard Kwakernaat
Slaapboulevard Kwakernaat heeft altijd de nieuwste modellen bedden, garderobekasten en linnenkasten, complete slaapkamers en linnengoed van topmerken. Om die aan u te kunnen tonen, moeten showroommodellen soms plaats maken voor de allernieuwste. Hierdoor kunt u profiteren van prachtige collecties tegen voordelige prijzen.

 

Contact

 

Afspraak maken