Viking "Sirius Continental"

Swedish design at its cosiest

*Update: dit showroommodel is al verkocht

 

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden, uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen. Het resultaat van hun inspanningen heeft geleid tot bedden van ongekende kwaliteit en met een uitzonderlijk comfort. 

 

Het middenklasse model Sirius combineert geweldig comfort met een aangename prijs. Alle modellen zijn uitgerust met twee lagen pocketveren voor individuele drukontlasting. Het matras heeft vijf zones die uw schouders, taille, heupen, dijen en voeten perfect volgen. Heeft u een wat bredere taille en/of heupen? Dan is dit model een prima keus.

 

Uitvoering:

  • Afmeting: 180 x 210 cm
  • Incl. Hoofdbord ‘Plain’ en set sierkussens
  • Kleur: Milano Grey
  • Incl. 1x Medium + 1x Firm matrassen en Supersoft Kuvert topmatras

 
Gratis leveren en montage in de regio, óók op onze showroom modellen! Vraag naar de voorwaarden in onze winkel, zie onderstaande buttons om contact op te nemen.

Luxury Outlet bij Slaapboulevard Kwakernaat

Slaapboulevard Kwakernaat heeft altijd de nieuwste modellen bedden, garderobekasten en linnenkasten, complete slaapkamers en linnengoed van topmerken. Om die aan u te kunnen tonen, moeten showroommodellen soms plaats maken voor de allernieuwste. Hierdoor kunt u profiteren van prachtige collecties tegen voordelige prijzen.

 

 

Contact

 

Afspraak maken