Tempur Boxsprings

Tempur biedt verschillende boxsprings aan. Deze zijn allemaal uitgerust met de unieke Tempur matrassen met het speciale traagschuim ontwikkeld door de Nasa. De beddenbodems verschillen van elkaar op het gebied van verstelbaarheid, design en ondersteuning . De beddenbodems worden gecombineerd met een Tempur matras die het uiteindelijke verschil maakt in het zo comfortabel mogelijk slapen. Elke boxspring bodem is leverbaar in diverse maten en kleuren.


De Tempur boxsprings staan voor:

  • Modern design
  • Unieke Tempur matrassen
  • Persoonlijke afstemming

Tempur biedt verschillende slaapsystemen aan:
 

Tempur prestige

De Prestige collectie van Tempur onderscheidt zich door zijn moderne uitstraling en is verkrijgbaar is verschillende kleuren en materialen, waaronder een lederlook uitvoering. De Tempur Prestige collectie moet worden gecombineerd met twee bedbodems en twee matrassen die tevens beschikbaar zijn in een verstelbare versie. Het Prestige bed wordt geleverd met bedombouw, hoofdbord, potenzet en chrome matrasbeugels.


North slaapsysteem

Het North slaapsysteem van Tempur bestaat uit een bedbodem en strak hoofdbord. De North slaapsystemen bieden niet alleen de belangrijke ondersteuning van Tempur matrassen maar ook zeer stijlvol design. Door de unieke afgeronde vormen en de manier waarop de poten zijn geplaatst lijkt het bed te zweven.


Zero G Slaapsysteem

Het Zero G slaapsysteem kenmerkt zich door het gepersonaliseerde comfort voor de best mogelijke nachtrust. De collectie kan volledig aangepast worden op persoonlijke voorkeuren, met een druk op de knop neemt het systeem de ultieme positie aan wat zorgt voor een gevoel van complete gewichtsloosheid.

 

Flex Design bedcollectie

De Tempur Flex Design bedcollectie is een eenvoudige oplossing om de Tempur bedbodems te voorzien van een bedombouw. Het hoofdbord uit de Flex Design collectie kan samen met de ombouw binnen enkele minuten eenvoudig in elkaar geklikt worden.

 

Tempur Relax Bed

Ontdek de nieuwe bedkaders en stel uw eigen bed samen. De bedkaders en hoofdborden van Tempur zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Combineer het bedkader met één van de stijlvolle potensets.

 

Micro-Tech™ Boxspring

Creëer uw eigen stijl door de boxspring te combineren met een van de trendy hoofdborden en poten naar keuze. U kunt kiezen uit een vlak of elektrisch verstelbare boxspring en een matras die bij u past.

 

Tempur bedden zijn verkrijgbaar vanaf €1.200,00