Tempur Boxsprings

Tempur biedt verschillende boxsprings aan. Deze zijn allemaal uitgerust met de unieke Tempur matrassen met het speciale traagschuim ontwikkeld door de Nasa. De beddenbodems verschillen van elkaar op het gebied van verstelbaarheid, design en ondersteuning . De beddenbodems worden gecombineerd met een Tempur matras die het uiteindelijke verschil maakt in het zo comfortabel mogelijk slapen. Elke boxspring bodem is leverbaar in diverse maten en kleuren.


De Tempur boxsprings staan voor:

  • Modern design
  • Unieke Tempur matrassen
  • Persoonlijke afstemming

Tempur biedt verschillende slaapsystemen aan:


North slaapsysteem

Het North slaapsysteem van Tempur bestaat uit een bedbodem en strak hoofdbord. De North slaapsystemen bieden niet alleen de belangrijke ondersteuning van Tempur matrassen maar ook zeer stijlvol design. Door de unieke afgeronde vormen en de manier waarop de poten zijn geplaatst lijkt het bed te zweven.


Zero G Slaapsysteem

Het Zero G slaapsysteem kenmerkt zich door het gepersonaliseerde comfort voor de best mogelijke nachtrust. De collectie kan volledig aangepast worden op persoonlijke voorkeuren, met een druk op de knop neemt het systeem de ultieme positie aan wat zorgt voor een gevoel van complete gewichtsloosheid.

 

Tempur Relax Bed

Ontdek de nieuwe bedkaders en stel uw eigen bed samen. De bedkaders en hoofdborden van Tempur zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Combineer het bedkader met één van de stijlvolle potensets.

 

Micro-Tech™ Boxspring

Creëer uw eigen stijl door de boxspring te combineren met een van de trendy hoofdborden en poten naar keuze. U kunt kiezen uit een vlak of elektrisch verstelbare boxspring en een matras die bij u past.

 

Tempur bedden zijn verkrijgbaar vanaf €1.200,00