Ultima Boxsprings

Ultima boxsprings zijn leverbaar in 3 verschillende varianten, allen ambachtelijk vervaardigd uit de beste materialen. Alle boxsprings zijn modulair samen te stellen, iedere box kan gecombineerd worden met iedere achterwand, poot, matras en/of topmatras in alle gewenste maten en stoffen.

  • Aangepast op persoonlijke voorkeuren
  • Comfort
  • Handmatig vervaardigd

 

Forma

Basiscollecte van Ultima, alle boxsprings voorzien van pocketvering met schouder en heupzone en leverbaar is verschillende hardheden. De boxsprings zijn vrij te combineren met alle achterwanden, poten, matrassen en/of topmatrassen.

 

Impuls

Naast een heup- en schouderzone beschikt Impuls over elektrisch instelbare taillezone met geheugen functie zodat de boxspring op elk lichaamsprofiel kan worden aangepast.

 

Profielbox

De profielbox is leverbaar met vier voor gedefinieerde lichaamsprofielen waarbij uitgegaan wordt voor de internationale standaard, Wordt bepaald aan de hand van lichaamsbouw waarbij schouder, taille en heupzone bepalend zijn voor de keuze van het profiel. Ook hier kan iedere box gecombineerd worden met iedere achterwand, poot, matras en/of topmatras.

 

Zorgbedden

Zorgbedden waarmee u thuis oud kunt worden.Ultima boxsprings kunnen worden aangepast naar zorgbed. Onze boxsprings zijn voorbereid om te kunnen worden bevestigd aan onze hoog-laag lift met kantelfunctie.Zowel de Trendelenburg als anti-Trendelenburg functie is standaard. (Deze functie mag alleen op dokteradvies gebruikt worden.) Zo kunt u veilig een nieuw bed kopen en dit later eventueel aanpassen naar een zorgbed. Ook bestaat de mogelijkheid om slechts 1 van de 2 boxsprings om te bouwen. Wij plaatsen dan onder het niet-zorgbed een frame om de hoogte weer gelijk te krijgen. Door de gecombineerde RF-afstandbediening kunnen 4 motoren met één bediening worden aangestuurd.

 

Prijs op aanvraag

 


Advies?

Kom langs bij Slaapboulevard Kwakernaat of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

 

Afspraak maken