Ultima Lattenbodems

De silhouet lattenbodems van Ultima zijn gebaseerd op het concept dat het lichaam in iedere slaaphouding op de juiste manier ondersteund moet worden. De lattenbodems van Ultima vormen de perfecte basis voor slaapcomfort en zijn zowel als inbouw als stand-alone bodems te gebruiken. De silhouet komt in een vlakke en elektrische uitvoering en is te combineren met alle Ultima matrassen.

 

Vlak

De vlakke lattenbodem van Ultima is opgebouwd uit gelaagd beukenhout in het frame en gepatenteerde dubbele beuken latten. De latten veren over de gehele breedte en er zijn geen harde randen in de bodem. De latten worden bij elkaar gehouden door hoogwaardige hytrel veerkappen en de latten zijn op vijf hoogten instelbaar. Bovendien bevat de vlakke lattenbodem een actieve schouderzone die zorgt voor optimaal slaapcomfort.

 

Elektrisch

De elektrische lattenbodem is opgebouwd uit dezelfde gepatenteerde dubbele beukenlatten van Ultima en veren over de gehele breedte mee. De elektrische latten bodem heeft een actieve schouderzone en komt met standaard draadloze afstandsbediening die de lattenbodem in verschillende standen kan brengen.

 

Prijs op aanvraag