Hasena Ledikanten

Dankzij Hasena's Swiss Bed-concept zijn er vrijwel geen grenzen aan uw creativiteit. U kiest uw favoriete bedframe en combineert het met de poten en het hoofdeinde van uw keuze. Bekijk de verschillende materialen en kleuren in onze winkel. Snel een ledikant nodig? Ga dan voor de Dream Pronto serie: kies uw favoriet uit verschillende gestoffeerde bedden die al voor u zijn samengesteld. Het grote voordeel: deze modellen zijn beschikbaar voor onmiddellijke levering.

 

  • Mix-and-match
  • Persoonlijk aan te passen
  • Enkel FSC gekeurd hout

 

Een greep uit Hasena's collectie:

 

Oak-Bianco
Scandinavische elegantie

Hasena’s Oak-Bianco ledikant van opvallend licht massief eikenhout met zijn rustige nerf tekening geeft de slaapkamer een harmonieuze en natuurlijke uitstraling. Mooi in Scandinavische interieurs! En helemaal ‘hygge’ met bijpassende schrijftafel: ouderwets brieven schrijven, rustig de nagels lakken, een kop thee, een goed gesprek… Genieten van de goede dingen in het leven, zowel buitenshuis als thuis: cocoonen 2.0.

 

802_02073_2.jpg 

 

Factory-Line
Vintage industriële stijl met stedelijke charme

Zichtbare metalen onderdelen en natuurlijke onregelmatigheden: Factory-Line voegt een robuuste flair toe aan elke slaapkamer en past perfect in de industriële stijl. Alle houten delen zijn gemaakt van massieve acacia, waarvan de kracht perfect past bij het industriële karakter van het meubilair.

 

  881 90216 62

 

Wood-Line
Modern, uniek en tijdloos

Slapen in de natuur - u kunt genieten van dit uitzonderlijke gevoel in de duurzame en tijdloze bedden in Hasena’s Wood-Line serie. De duurzame modellen in de Woodline zijn beschikbaar in verschillende beukenversies, en in kernas en kernbeuk. Natuurlijke onregelmatigheden in kleur, nerf en oppervlakte zorgen ervoor dat elk meubelstuk zijn eigen unieke karakter heeft.

800.57280_4.jpg


Oak-Vintage

Expressieve, stoere slaapkamer

Een bed met verhaal voor mensen die op zoek zijn naar iets bijzonders: Oak-Vintage brengt een stoere charme in uw slaapkamer voor een onmiskenbare sfeer. De speciale ‘vintage’ look is het resultaat van een uitgebreide behandeling, uitgevoerd in verschillende fasen, tijdens het schuren en oliën van het eiken.

 

839_780_61790.jpg

 

 Prijs op aanvraag