Tempur Schotelbodems

De bodems van Tempur, de Premium Flex bodems, zijn speciaal ontwikkeld voor de Tempur matrassen en bestaan uit flexibele schotelelementen met een open honingraatvormige structuur wat voor de optimale ventilatie en ondersteuning zorgt gedurende de nacht. De schotelbodems kunnen geplaatst worden in een bestaande bed ombouw of samen met verschillende poten aangeschaft worden zodat ze zonder ombouw of hoofdbord te gebruiken zijn. De schotelbodems zijn verdeeld in vier zones waarbinnen de flexibele schotels hun verschillende mate van stevigheid hebben. De hoofdzone bestaat uit stevige schotels voor extra ondersteuning van het hoofd en de nek. De schouderzone bevat zachtere schotels die extra comfortabel aanvoelen. In de rugzone zijn de schotels van een gemiddelde stevigheid zodat de bodem comfortabel aan voelt maar de wervelkolom ook voldoende ondersteund wordt. De voetzone bestaat weer uit stevigere schotels.

  • Schotelvormige bodem
  • Optimale ventilatie
  • Innovatief design

 

Premium Flex 500 - vlak

De Premium Flex 500 is een vlakke bedbodem die niet verstelbaar is. De lichte maar duurzame constructie biedt optimale ondersteuning aan uw Tempur matras. Deze bodem is uit te breiden met een massageset inclusief draadloze afstandsbediening.

 

Premium Flex 2000 - tweemotorig

De Premium Flex 2000 is een elektrisch verstelbare bedbodem, aangedreven door twee motoren. De bodem is standaard uitgerust met een draadloze afstandsbiedening. Tevens is de bedbodem uit te breiden met een massageset en/of LED strip verstelbaar in diverse kleuren.

 

Premium Flex 4000 - viermotorig

De Premium Flex 4000 verstelbare bedbodem is aangedreven door vier motoren. De nek-, rug-, been- en voetzone kunt u onafhankelijk van elkaar verstellen. De bedbodem wordt standaard geleverd met een draadloze afstandsbediening. Optioneel zijn een synchronisatie kabel, een massageset en ledverlichting.


Vanaf €499,00