Mrs. Me Beddengoed

Mrs.Me is een toonaangevend home couture merk van Nederlandse bodem, maar met een moderne internationale stijl. Het biedt collecties voor de slaapkamer en custom made designs. De visie van Mrs.Me:

  • het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen
  • productie van materialen en producten in diverse regio's in Europa die van oudsher een specifiek ambacht beheersen
  • vernieuwende vormgeving en bijzondere couture afwerking
  • milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen

 

Collecties / home coutoure

De kracht van Mrs.Me collectie is de synergie tussen de producten. Alle items zijn op elkaar afgestemd; de unieke spreien, sierkussens en plaids passen perfect bij de verfijnde dekbedovertrekken. Samen vormen ze een complete setting voor slaap- en/of woonkamer. 

De liefde voor mode en het vakmanschap van couture is zichtbaar in de vormgeving, de afwerking en de bijzondere materiaalkeuze van de producten. De dekbedsets zijn verkrijgbaar in zowel in katoen percale als katoen satijn en in 200, 300, 500 en 600 thread count. Voor spreien, kussens en plaids selecteert Mrs.Me innovatieve materialen met geraffineerde texturen en comfortabele eigenschappen. Geïnspireerd door de dynamiek van het modeseizoen wordt de collectie tweemaal per jaar aangevuld met nieuwe ontwerpen. Neem contact op met ons voor de nieuwste settings van Mrs.Me.

 

 MrsMe bedspread cushions Caprice fauxfur MrsMe Veranda cushions Caprice Floss Pure natural materials

  MrsMe setting Ballroom

 

 

Vanaf €74,00