Auping Dekbedden

Naast ventilerende bodems, matrassen en volledige boxsprings biedt Auping ook Active Ventilation and Support dekbedden. Met een uitgebalanceerde keuze in donzen en synthetische varianten in zowel enkele als vierseizoenenuitvoering kan uw bed compleet gemaakt worden. De dekbedden worden speciaal ontwikkeld om uw zo lang mogelijk een fris gevoel te geven door de uitstekende vochtregulerende en ventilerende werking van de verschillende materialen.

  • Optimale ventilatie ook in de dekbedden
  • Uitstekend slaapklimaat
  • Vochtregulerend

 

Air natuur dekbed – 4 seizoenen

Het Air natuur dekbed is gevuld met Nederlands eendendons wat het dekbed licht en luchtig aan laat voelen. De vulling zorgt voor optimale warmte, isolatie en comfort.

 

Air synthetisch dekbed

Het Air synthetische dekbed is gevuld met synthetisch holle vezels, deze voelen iets zwaarder aan dan dons en zijn perfect afgestemd op het Nederlandse klimaat.

 

Air synthetisch dekbed - 4 seizoenen

Het Air synthetische dekbed is er ook in vierseizoenen uitvoering, gevuld met synthetische holle vezels en geschikt voor alle seizoenen van het jaar.

 

Breeze natuur dekbed

Het Breeze natuur dekbed is gevuld met 100% Siberisch ganzendons wat het dekbed heerlijk warm en toch luchtig laat aanvoelen.

 

Breeze natuur dekbed – 4 seizoenen

De Breeze is er ook in vierseizoenenuitvoering. Gevuld met 100% Siberisch ganzendons en geschikt voor alle seizoenen van het jaar.

 

Climat natuur dekbed

Het Climat natuur dekbed is gevuld met 100% Siberisch ganzendons en extra zacht door de biologisch katoenen tijk om het dekbed heen.

 

Climat synthetisch dekbed

Het Climat synthetische dekbed bevat een vulling van Thinsulate vezels die het dekbed zeer zacht laat aanvoelen. De Thinsulate vezels bieden unieke warmte isolatie gecombineerd met het gevoel van comfort van dons dekbedden.

 

Zomer Air katoen dekbed

Het zomer Air dekbed is gevuld met katoen wat het uitermate comfortabel maakt voor de warme slaper of warme nachten in de zomer.

 

Zomer Air natuur dekbed

De zomer Air is er ook in een dons-versie, gevuld met 100% Nederlands eenden dons, die heerlijk licht en luchtig aanvoelt.

 

Zomerdekbed comfort bamboe

Het bamboedekbed van Auping heeft een verkoelende werking. Het dekbed is gevuld met bamboe. Bamboe is een natuurlijk en duurzaam materiaal, is licht in gewicht, valt soepel en voelt zeer zacht en koel aan.

 

Vanaf €65,00