Dauny Dekbedden

Dauny dekbedden komen de wensen van alle klanten op hoog niveau tegemoet. Van warmtebehoefte, transpireren, (in)stabiele innerlijke balans, slaapkwaliteit, gevoeligheid van de huid en allergische reacties, overal zijn verschillende vullingen gecombineerd met de beste bekledingsstof voor. Dauny maakt gebruik van Eiderdons, de meest edele inhoud van een dekbed, ideaal in de subtiele warmteopbouw en afvoer van vocht. Daarnaast zijn er vullingen van wol en kasjmier die beter zijn in het afvoeren van vocht en speciale synthetische vullingen geschikt voor mensen met een allergie.

  • Eiderdons
  • Unieke combinatie vulling
  • Bekleding

 

Excellence cosy

De Excellence cosy is een dekbed met zijden overtrek en exclusieve donzen vulling.


Excellence medium

De Excellence medium is een dekbed met zijden overtrek, donzen vulling en biedt gemiddelde warmte gedurende de nacht.

 

Excellence light

De Excellence light bevat een zijden overtrek en exclusieve donzen vulling en is geschikt voor de koelere nachten door de lichtere dons vulling.

 

Clima-active outlast

Temperatuur regulerend dekbed met donzen vulling, de Clima-active outlast verwarmd wanneer het koud is en koelt wanneer het warm is door de Outlast hightech stof die onder de hoes is geplaatst. Het dekbed neemt de overtollige warmte op en slaat deze op voor als het weer kouder wordt. Hierdoor is uw bed altijd op de juiste temperatuur.

 

Etoile

De Etoile is een zijden dekbed van uitmuntende kwaliteit. De vulling bestaat voor 100% uit edele langdradige moerbeizijde wat met de hand tot een luchtig zijdenvlies is verwerkt voor het optimale luxueuze gevoel van zijden.

 

Geneva warm

De Geneva is een cassette dons dekbed met ingenaaide tussenschotjes die luchtdoorlatend zijn, waardoor er geen koude zones ontstaan binnen het dekbed. De weefwijze en patroon van de Geneva zorgen voor snelle en goede vocht en luchtcirculatie.

 

Geneva cosy

De Geneva cosy is de warme en behaaglijke, cassette uitvoering van de Geneva met dezelfde ingenaaide tussenschotten die zorgen voor optimale vocht en luchtcirculatie.

 

Geneva medium

De Geneva medium biedt de juiste warmte voor het hele jaar. De cassette uitvoering met ingenaaide tussenschotjes die luchtdoorlatend zijn.

 

Geneva light

De Geneva light is stof op stof gestikt waardoor zij extra licht is en toch behaaglijk. De stof op stof gestikte vierkanten verhinderen dat de inhoud van hoogwaardig dons verschuift.

 

Geneva superlight

De Geneva superlight voelt zo licht als een veer en is geschikt voor de warme zomernachten. Ook hier zijn de stof op stof gestikte vierkanten gebruikt die verhinderen dat de inhoud van hoogwaardig dons verschuift.

 

4-seasons combination

De 4-seasons combination biedt het perfecte slaapcomfort, het lichte zomerdekbed is stof op stof gestikt, het iets warmere cassette dekbed voor het voorjaar en de herfst bevat ingenaaide tussenschotten voor de luchtcirculatie. Met dit dekbed kan het bedklimaat ten allen tijden aan de persoonlijke warmtebehoefte aangepast worden. De 4-seasons combination bestaat uit twee aparte dekbedden die gemakkelijk gescheiden en weer samengevoegd kunnen worden.

 

Ticino duo

De Ticino duo is een warmer dekbed met twee aan de zijkanten samengenaaide dekbeddelen maar daar tussenin een luchtkussen. De Ticino duo wordt gekenmerkt door zijn hygiënische, lichte, superzachte en soepele structuur. De vulling bestaat uit een combinatie van uit hout gewonnen vezels en exclusieve nieuwe hightech 3D holle polyestervezels. Deze combinatie optimaliseert het vochttransport en de temperatuurbalans gedurende de nacht.

 

Ticino uno

De Ticino uno is een dekbed voor het tussenseizoen, Hygiënisch, licht, superzacht en soepel. De vulling bestaat een combinatie van uit hout gewonnen natuurlijke vezelweefsels en 3D holle polyesterweefsels.

 

Ticino light

De zomer uitvoering van de Ticino dekbedden, bestaande uit dezelfde combinatie van uit hout gewonnen natuurlijke vezelweefsels en holle polyesterweefsels.

 

Vanaf €189,00