Wij gebruiken cookies om uw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat U akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Nachtrust op 100% natuurlijke wijze

Van € 8.500,- voor € 5.995,-

Natuurlijk slapen wordt nu wel heel letterlijk: de Zweedse Ecolife bedden zijn gemaakt van alleen 100% natuurlijke materialen zoals agave, bamboe en organische katoen. Er zijn geen dierlijke materialen verwerkt waardoor je het zelfs een veganistisch bed zou kunnen noemen. Géén plastic of andere kunststoffen in dit bed! 100% natuurlijk betekent tevens de allerbeste ventilatie en vochtafvoer. De boxspring staat op een frame van gecertificeerd Zweeds grenen en de stof is een mix van linnen en organisch katoen.

Uitvoering:

  • Afmeting 180 x 210 cm
  • 2x boxspring vlak (90 x 210 cm) met pocketveren
  • 2x pocketvering matras: 1x soft en 1x medium
  • Incl. Topdekmatras natuurlatex met bamboe vulling (180 x 210 cm)

Gratis leveren en montage in de regio, óók op onze showroom modellen! Vraag naar de voorwaarden in onze winkel, zie onderstaande buttons om contact op te nemen.

Slaapkamer uitverkoop bij Slaapboulevard Kwakernaat
Slaapboulevard Kwakernaat heeft altijd de nieuwste modellen bedden, garderobekasten en linnenkasten, complete slaapkamers en linnengoed van topmerken. Om die aan u te kunnen tonen, moeten showroommodellen soms plaats maken voor de allernieuwste. Hierdoor kunt u profiteren van prachtige collecties tegen voordelige prijzen.