Wij gebruiken cookies om uw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat U akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Tijdens de showroomsale profiteert u van extra voordeel op de Hästens showroommodellen bij Slaapboulevard Kwakernaat. Kom langs in de winkel om te proefliggen en ontdek welk showroommodel het beste bij u past. Deze actie loopt t/m maandag 3 februari 2020.


VAN € 14.995,- VOOR € 11.995,-


Uitvoering
:

  • Stevigheden: soft en firm (105x210)
  • Dekmatras: 2* BJX 105x210
  • Maat: 210x210cm
  • Elektrisch verstelbaar
  • Kleur: Blue Check

Wenst u een aanpassing te doen aan één van de onderdelen van het bed, zoals poten, dekmatras en stevigheid matras? Neem dan contact op met één van onze Personal Hästens Advisors voor de mogelijkheden. Gratis leveren en montage in de regio, óók op onze showroom modellen! Vraag naar de voorwaarden in onze winkel, zie onderstaande buttons om contact op te nemen.

Luxury Outlet bij Slaapboulevard Kwakernaat
Slaapboulevard Kwakernaat heeft altijd de nieuwste modellen bedden, garderobekasten en linnenkasten, complete slaapkamers en linnengoed van topmerken. Om die aan u te kunnen tonen, moeten oudere showroommodellen plaats maken voor de allernieuwste. Hierdoor kunt u profiteren van prachtige collecties tegen voordelige prijzen.