Wij gebruiken cookies om uw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat U akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Van € 6.516,- voor € 2.995,-

Hülsta produceert al decennialang slaapkamer meubelen van de allerhoogste kwaliteit met een tijdloze uitstraling. Alles is gemaakt van materialen van de beste kwaliteit en dat stralen de producten van Hülsta dan ook uit. De slaapkamer combinatie Venero is volledig uitgevoerd met mooi kersenhout voor een klassieke maar warme uitstraling. Het kersen is modern gecombineerd met matte glazen details en strakke handgrepen. 

  • Afmeting: 180 x 200 cm
  • Incl. hoofdbord, uittrekbare nachtkasten en hoekelementen
  • Excl. bodems en matrassen

Gratis leveren en montage in de regio, óók op onze showroom modellen! Vraag naar de voorwaarden in onze winkel, zie onderstaande buttons om contact op te nemen.


Slaapkamer uitverkoop bij Slaapboulevard Kwakernaat

Slaapboulevard Kwakernaat heeft altijd de nieuwste modellen bedden, garderobekasten en linnenkasten, complete slaapkamers en linnengoed van topmerken. Om die aan u te kunnen tonen, moeten oudere showroommodellen plaats maken voor de allernieuwste. Hierdoor kunt u profiteren van prachtige collecties tegen voordelige prijzen.