Auping Matrassen

De matrassen van Auping bestaan uit een speciaal, uit verschillende lagen, opgebouwde binnenkant en een hoogwaardig afgewerkte buitenkant. De Auping matras volgt perfect de contouren van het lichaam waardoor het lichaam overal op de juiste manier wordt ondersteund en optimaal kan herstellen tijdens de slaap.

Auping matrassen zijn:

  • Absorberend
  • Ventilerend
  • Perfect vormend naar lichaam

 

 

De collectie Auping matrassen bestaat uit vijf verschillende typen:


Inizio

Het eerste type Auping matras is de Inizio. Deze bevat drie comfortzones en biedt het lichaam op drie zones extra comfort. De Latex comfortlaag is zacht en zorgt op deze manier voor een veerkrachtig liggevoel. De kern van deze Auping matras bestaat uit DPPS pocketveren en geven de juiste ondersteuning bij het liggen en het draaien in de slaap. Ook bij het bekken en de heupen geeft de matras extra ondersteuning om extra comfortabel te kunnen slapen.

Verkrijgbaar vanaf € 495,-


Adagio

De Auping matras Adagio is 20 cm hoog en bevat vijf comfortzones die voorzien in de optimale ondersteuning van het lichaam. De dryfeel drukverdeler zorgt voor gelijkmatige ondersteuning. De Latex Perfo comfortlaag is zacht, veerkrachtig en zorgt voor een ventilerend liggevoel. De kern van deze Auping matras bestaat uit vijf comfortzones DPPS pocketveren van 12 cm hoog die zorgen voor optimale ondersteuning.

Verkrijgbaar vanaf € 795,-


Cresto

Het derde type Auping matras is de Cresto: een extra zachte en veerkrachtig matras met zachte en flexibele ondersteuning voor de schouders. De vijf comfortzones DPPS pocketveren zorgen voor optimale ondersteuning. De Latex Pura comfortlaag is zacht, veerkrachtig en geeft een extra ventilerend liggevoel. De Cresto bevat ook standaard een afritsbare en wasbare tijk.

Verkrijgbaar vanaf € 1.095,-


Maestro

Het vierde type van de Auping matrassen is de Maestro.  Maestro verenigt meesterlijk ligcomfort met optimale ondersteuning. Naast de 5 zones biedt de Auping Maestro dubbele ondersteuning in de schouderzone. Dit zorgt voor drukverlichting en laten je schouders verantwoord wegzakken. Premium matras Meastro is verrijkt met het unieke Vita Talalay Origins®, een natuurlijke comfortlaag zonder kunstmatige toevoegingen, op duurzame wijze geproduceerd. Daarnaast heeft de Maestro een 1 cm 3D-breisel met felxibele schouderzonde. De Maestro bevat standaard een aftritsbare en wasbare tijk.

Verkrijgbaar vanaf € 1.395,-

 

Vivo

De Auping matras Vivo is de meest verrijkte en veerkrachtige matras met optimale ondersteuning, ventilatie en temperatuurregulatie. De dubbele ondersteunende schouderzone en heupzone zorgen voor extra drukverlichting door de 2 cm 3D-breisels. De Vivo bevat vijf comfortzones DPPS pocketveren van 14 cm hoog en een visco schouderzone met zijstroken die zorgen voor een uniforme hardheid. Daarnaast is deze Auping matras lichaamstemperatuur regulerend en is de tijk afritsbaar en wasbaar.

De Vivo matras is verrijkt met de comfortlaag Vita Talalay Origins®. Deze comfortlaag is gemaakt van uniek natuurlatex, dat op geheel duurzame wijze en zonder kunstmatige toevoegingen wordt geproduceerd. Ongeëvenaard als het gaat om veerkracht en comfort. De Auping Vivo matras is uitstekend voor mensen die houden van comfort en die duurzaamheid belangrijk vinden. 

Verkrijgbaar vanaf € 1.595,-