Cox Matrassen

Cox levert al meer dan 30 jaar kwalitatief hoogwaardige matrassen en topdek matrassen. Het assortiment is goed doordacht en uitgebalanceerd op alle mogelijke wensen van de klant. Alle matrassen worden exact vervaardigd volgens de eigen Cox normen en onder een eigen label.

  • Familiebedrijf
  • Groot assortiment
  • Voor ieder wat wils

 

Dormiclair Collectie

Dormiclair is een collectie bestaande uit matrassen en toppers met unieke eigenschappen. Dormiclair hoes heeft een uitstekend ventilerende hoes met wisselbare kernen. Zo is er voor ieder een oplossing. Daarnaast is de hele collectie anti-allergisch en huisstofmijtvrij. De matrassen en toppers worden vervaardigd in Prinsenbeek (Breda).

 

Pocketvering

Antares

Een multi pocketvering matras met een hoogwaardige Pantera koudschuim afdeklaag. De stof om de matras is vervaardigd van dubbeldoek linnen en de vulling bestaat uit alpacawol en polyester dacron. De matras is voorzien van borderstikking en luxe handgrepen. De matras is in vier hardheden leverbaar.

 

Sueño

De Sueño matras komt in verschillende uitvoeringen, van soft tot firm. De matrassen bestaan uit zeven comfort zones en een pocketvering opbouw. De matrassen komen met comfortabele afdeklagen van scheerwol en dacron. De matras is voorzien van borderstikking en luxe handgrepen.

  

Star

Star matras bestaat uit een vijf zone pocketvering, afgedekt met een laag koudschuim. De hoes is volledig afritsbaar en kan op 40 graden gewassen worden.

 

Binnenvering

Luna

De Luna matras bevat een 5 slags taillevering en een vilten drukverdeler. Beide zijden zijn afgedekt met comfortschuim en een vulling van wol.

 

Prijs op aanvraag