Cox Matrassen

Cox levert al meer dan 25 jaar kwalitatief hoogwaardige matrassen. Het assortiment is goed doordacht en uitgebalanceerd op alle mogelijke wensen van de klant. Alle matrassen worden exact vervaardigd volgens de eigen Cox normen en onder een eigen label.

  • Familiebedrijf
  • Groot assortiment
  • Voor ieder wat wils

 

Multi pocketvering


Antares

Een multi pocketvering matras met een hoogwaardige Pantera koudschuim afdeklaag. De stof om de matras is vervaardigd van dubbeldoek linnen en de vulling bestaat uit alpacawol en polyester dacron. De matras is voorzien van borderstikking en luxe handgrepen.

 

Sueño

De Sueño matras komt in verschillende uitvoeringen, van soft tot firm. De matrassen bestaan uit zeven comfort zones en een pocketvering opbouw. De matrassen komen met comfortabele afdeklagen van scheerwol en dacron.

 

Pocketvering

 

Moonlight

De Moonlight matras bestaat uit een zeven comfortzones pocketvering vulling afgedekt met koudschuim. De tijk is van 100% stretch katoen. De Moonlight is leverbaar in een soft, medium en firm uitvoering.

 

Cross

De Cross matras bestaat uit zeven zone pocketvering afgedekt met koudschuim. De hoes is volledig afritsbaar en wasbaar op 40 graden. De Cross komt in een standaard en firm uitvoering.

 

Star

Star matras bestaat uit een vijf zone pocketvering, afgedekt met een laag koudschuim. De hoes is volledig afritsbaar en kan op 40 graden gewassen worden.

 

Binnenvering

 

Princess

De matrassen binnen de Princess serie hebben een Spirella binnenvering met een afdekking van koudschuim. De matras bevat een afneembare stretchhoes met deelbare rits. De Princess komt in een standaard en medium uitvoering.

 

Sirius

De Sirius matras bevat een kern van Spirella binnenvering en een vilten drukverdeler. Beide zijden zijn afgedekt met koudschuim. De matras is vervaardigd van luxe geweven damaststof en afgewerkt met handgrepen.

 

Luna

De Luna matras bevat een 5 slags taillevering en een vilten drukverdeler. Beide zijden zijn afgedekt met comfortschuim en een vulling van wol.

 

Schuim

 

Indra de Luxe

De Indra de Luxe matrassen zijn comfort schuim matrassen van 20 centimeter hoog. De matrassen zijn verkrijgbaar in drie hardheden; soft, medium en firm, allemaal met een eigen opbouw in schuimlagen.

 

Indra Duo

Indra Duo is een 18 centimeter hoge matras die bestaat uit twee lagen. De onderste laag bevat comfortschuim, de bovenste hoogwaardig Pantera schuim. De twee lagen zijn niet verlijmd op elkaar maar zo gesneden dat zij in elkaar sluiten. De hoes is volledig afritsbaar en te wassen op 60 graden.

 

Indra Basic

Indra Basic is een matras van 14 centimeter hoog met een kern van kwalitatief hoogwaardig comfortschuim. Het schuim heeft een hoge dichtheid waardoor de matras langer meegaat maar toch comfortabel aanvoelt. De matras is zeer veerkrachtig en biedt uitstekende drukverdeling.

 

Prijs op aanvraag