Hulsta Matrassen

De (bijna) oneindige mogelijkheden van Hulsta in de keuze van matrassen maakt dat er altijd een geschikte matras voor u tussen zit. De matrassen zijn aan te passen naar het lichaam, de neiging om het ‘s nachts koud of warm te hebben, de mate van transpireren, de voorkeuren voor de hardheid, op welke lattenbodem de matras komt te liggen. Hierdoor worden ligcomfort en ondersteuning voor iedereen gewaarborgd.

  • Persoonlijk aan te passen
  • Comfort
  • Oneindige mogelijkheden

 

Air dream 2000

De Air dream 2000 is een koudschuimmatras met een zeer goede lichaams- en wervelkolomondersteuning door de opdeling in meerdere comfortzones. Het zachte drukverlagende oppervlak gecombineerd met een optimale luchtcirculatie voor vochttransport maken dit een ideale matras.


Air dream 4000

De Air Dream 4000 is een koudschuimmatras met Air plus klimaatsysteem wat een optimale luchtcirculatie bevordert gecombineerd met een koele matraskern en een zacht drukverlagend oppervlak.


Air dream 500

De Air dream 500 is in 7 zones opgedeelde koudschuimmatras, die een uitstekende wervelkolom ondersteuning biedt door de opdeling in meerdere zones. De matras is voorzien van een zachte drukverlagende segmentering van het oppervlak. Bovendien voorzien van optimale luchtcirculatie.


Air dream 7000

De Air Dream 7000 is een koudschuimmatras met optimale lichaams- en wervelkolomoondersteuning door anatomisch aangepaste functiezones en zorgt tevens voor ideale drukverlaging.


Air dream 8000

De matras met wervelkolom ondersteuning biedt ideale ondersteuning van het lichaam door het gebruik van viscothermschuim wat flexibel en ontlastend reageert op de lichaamsdruk en warmte. Ligcomfort wordt gewaarborgd dankzij viscothermschuim dat wordt ondersteund door meedeinende kerncilinders. Beide kanten van de matras zijn te gebruiken, de ene kant als viscothermschuimatras met flexibele drukverlaging, de andere kant als Air dream koudschuimmatras met zachte drukverlaging.


Top point 1000

De Top Point 1000 is een in 7 zones opgedeelde binnenveringsmatras met tonvormige pocketveren. De matras waarborgt een goede lichaams- en wervelkolom ondersteuning door tonvorimge pocketveren en hoogwaardige koudschuimlaag. De Top Point 1000 staat voor effectieve drukverlaging en optimaal vochttransport.


Top point 4000

Top Point 4000 is een 7 zones binnenveringmatras met tonvorminge micropocketveren. De matras bevat meer dan 900 pocketveren opgedeeld in meerdere zones die zorgen voor de optimale ondersteuning van het lichaam.


Top point 500

Top Point 500 is in 7 zones verdeelde pocketveringmatras. De matras bevat een stabiele matraskern, ergonomische buitengewoon goede lichaamsondersteuning en balans met comfort.

 

Prijs op aanvraag