Ultima Matrassen

Een van de belangrijkste onderdelen van het slaapsysteem is het matras. Ultima biedt matrassen met verschillende kernen en tijk aan zodat er voor iedereen een geschikte matras tussen te vinden is. Dit is onder andere afhankelijk van de bedbodem, de lichaamsbouw, allergieën, persoonlijke voorkeuren. De matrassen worden geleverd met pocketverenkern, energyfoam, visco-elastisch schuim en natuurlatex.

 • Aangepast op persoonlijke voorkeuren
 • Comfort
 • Handmatig vervaardigd

Lees meer over de Ultima producten in de onderstaande rubrieken.
Ultima werkt uitsluitend met de beste materialen die u helpt een energieke dag te krijgen. Alle matrassen hebben een ergonomische opbouw en verschillende comfortlagen voor uw smaak. Houdt u van een fris bed? Kies voor de wasbare tijken.

Initio collectie

Deze twee matrassen zijn allebei even hoog. Maar liefst 25 cm! Omdat beide Initio matrassen dezelfde hoogte hebben, kunt u in één bed twee verschillende comfort uitvoeringen kiezen zonder dat er hoogteverschil is. Ook kunnen alle uitvoeringen als duo-optie geleverd worden. Wij maken dan één grote matrashoes en vullen die met twee verschillende of dezelfde kernen. Geen hinderlijke naad tussen de matrassen. De tijk is gevuld met een klimaatvezel en wasbaar op 40 graden Celsius.

De collectie van Initio bestaat uit 2 varianten:

 • Initio matras PE10
 • Initio matras PL20

Cumlaude collectie

De luxe Cumlaude collectie is opgebouwd uit 4 verschillende matrassen met een uitzonderlijk ligcomfort. De Cumlaude dankt dit comfort aan een extra dikke Pulse-latex afdeklaag aan de bovenzijde van de matras.
Alle matrassen zijn exact even hoog, waardoor het verschillende comfort van de matrassen, door elkaar heen of als duo-optie (2 aparte kernen in één tweepersoons hoes) gebruikt kunnen worden. Deze serie matrassen behoeft niet gekeerd te worden. De onderzijde van de matrassen is voorzien van een 3D laag, waardoor er altijd een luchtlaag blijft bestaan tussen de bodem en de matras. De collectie van Cumlaude bestaan uit 4 varianten:

 • Cumlaude 1000
 • Cumlaude 2000
 • Cumlaude 3000
 • Cumlaude 4000

Summum collectie

Goed, Beter, Summum. Beleef het comfort, elke dag opnieuw! Summum matrassen worden ambachtelijk vervaardigd uit de allerbeste materialen en zijn een samensmelting van traditionele, natuurlijke materialen en Pulse-latex. Dit enorm ventilerende en ondersteunende latex schuim bestaat uit meer als de helft uit natuurlatex. Summum matrassen zijn leverbaar in soepel, medium, stevig en extra stevig comfort en zijn zeer comfortabel.

Segmentum collectie

De Segmentum matras is de nieuwe standaard in persoonlijk, instelbaar slaapcomfort. Door 3 uitwisselbare Pulse-latex elementen (leverbaar in 3 hardheden) in de comfortlaag is ieder matras geheel in te stellen op ieder gewenst lichaamsprofiel. Brede heup, smalle heup, brede of smalle schouder, elke zone is eenvoudig en snel aanpasbaar. Ook als in de toekomst de omstandigheden veranderen, kan de matras altijd weer aangepast worden.

Latex collectie

De Latex collectie is opgebouwd uit drie verschillende natuurlatex matrassen en een matras met een Pulse-latex kern. Natuurlatex en Pulselatex beschikken door hun open celstructuur over goed ventilerende eigenschappen. Tevens hebben zij een uitstekende elasticiteit en veerkracht. Hierdoor bieden de matrassen een zeer goede ondersteuning en zijn deze matrassen zeer comfortabel. Natuurlatex en Pulselatex matrassen zijn uitermate geschikt om te combineren op een (verstelbare) lattenbodem of boxspring en hebben een lange levensduur.

Topmatrassen collectie

Ultima topmatrassen zijn er in verschillende uitvoeringen. Een Ultima Topmatras is gemaakt met de meeste aandacht voor comfort. Alle toppers zijn voorzien van kwalitatieve comfortlagen en wasbare tijken. De collectie van Ultima topmatrassen bestaan uit 3 varianten:

 • Initio topmatras
 • Pressura topmatrassen
 • Cumlaude topmatrassen


Vanaf €695,00