Dorimé

Dorime logoDorimé BV is een jong en vooruitstrevend bedrijf met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Ze staan bekend om hun comfortabele slaapoplossingen. Als innovatieve organisatie legt Dorimé de nadruk op kwalitatief hoogstaande producten welke duurzaam en milieuvriendelijk worden geproduceerd.

 

Milieu

De hoogwaardige matrassen worden geproduceerd volgens strenge Europese milieunormeringen en zijn uniek in samenstelling. Door gebruik te maken van de laatste innovaties bij de ontwikkeling van de schuimen, zijn ze in staat minder grondstoffen te gebruiken, een duurzamer product te creëren, en daardoor een steentje bij te dragen betreffende het behoud van ons milieu.

 

Kennis & ervaring

Dorimé mag dan wel een jonge onderneming zijn, maar herbergt een schat aan ervaring binnen de slaapbranche. Dorimé is namelijk een dochteronderneming van Deron BV.

 

Op de Nederlandse zorgmarkt is Deron een begrip en één van de grootste aanbieders op het gebied van zorgmatrassen. Dorimé matrassen zijn doorontwikkeld met de technieken zoals gebruikt binnen de zorgmarkt, en dus niet alleen comfortabel, maar daarnaast buitengewoon functioneel en effectief. Kortom, Dorimé matrassen verbeteren uw slaaphouding en zijn zeer comfortabel zodat u verzekerd bent van een gezonde nachtrust.

 

Dorimé iets voor u?

Bent u op zoek naar comfortabele slaapproducten welke corrigerend werken, en op zoek naar een innovatief product welke milieubewust wordt geproduceerd? Dan zijn Dorimé matrassen en bedden geschikt voor u.