Röwa

roewaBedden en bedsystemen

Al meer dan 100 jaar worden de bedden en bedsystemen van Röwa volledig geproduceerd in Duitsland. Midden in de deelstaat Baden - Wurtenberg, op ongeveer 40 kilometer van de Hoofdstad Stuttgart produceert Rowa haar lattenbodems, matrassen en ledikanten. Kenmerkend is de voorbeeldige constructie en het gebruik van de beste materialen. Rowa voelt zich verantwoordelijk voor het welzijn en de gezondheid van de mensen en stelt hoge eisen aan milieuvriendelijkheid.

 

Ergonomisch goed liggen

De filosofie van Röwa luidt: Ergonomisch goed liggen. In onze slaap hersteld het lichaam zich. Hoe beter we liggen hoe beter we uitrusten. Daarom is een ergonomische lighouding zo belangrijk. Uw wervelkolom moet zijn natuurlijke vorm behouden, of u nu op uw rug of zij ligt. Het Rowa systeem: lattenbodem en matras, kan worden ingesteld op uw lichaam.

 

Röwa assortiment

De bedden van Röwa zijn uitsluitend verkrijgbaar bij geselecteerde en gekwalificeerde beddenspeciaalzaken. Ervaar het unieke ROWA Meetsysteem, kom proef liggen bij Slaapboulevard Kwakernaat zodat u een bedsysteem vindt dat heel persoonlijk bij u past.