Viking

viking logo

Pssst! In onze showroom wordt weer plaats gemaakt voor de allernieuwste producten. De Viking boxspring zijn hierom in de aanbieding, met kortingen tot wel 35%. Lees hier meer over onze Viking Showroom Sale.

 

 

Swedish design at its cosiest

Viking heeft een volledige collectie van matrassen, pootjes en hoofdborden voor u samengesteld. Het is gemakkelijk om een eigen bed te ontwerpen. Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden, uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen.

 

Een garantie voor goede nachtrust

Indien u kiest voor een Zweeds bed van Viking beds of Sweden bent u dan ook verzekerd van top kwaliteit, prachtige Scandinavische ontwerpen en gedegen constructies van betrouwbare materialen.

 

Het veersysteem van een Viking bed bestaat uit maar liefst 2, 3 of 4 lagen pocketveren. Het matras heeft 7 zones die uw lichaam tot in perfectie volgen en is afgewerkt met latex voor extra comfort. Het matras bestaat uit één geheel, maar kunt u zowel links als rechts kiezen uit de geschikte hardheid.

 

Alle bedden zijn aan een grondige inspectie ondergaan en worden uitvoerig getest alvorens ze worden uitgeleverd. Viking geeft daarom ook 25 jaar garantie op frame en veerbreuk en 5 jaar op de motoren van de verstelbare bedden.

 

Onze collectie bestaat uit Viking bedden, Viking matrassen en accessoires waarmee u gemakkelijk u eigen bed samenstelt. Laat u adviseren door onze adviseurs in onze showroom in de regio Rotterdam.