Hulsta Slaapkamerkasten

De slaapkamerkasten van Hülsta zijn perfect afgestemd op de andere slaapkamermeubels en bedden van Hulsta en kunnen de slaapkamer volledig in stijl brengen.

  • Design
  • Functie
  • Kwaliteit

 

Cutaro

De slaapkamerkasten in de Cutaro collectie maken een frisse kleurenmix in de slaapkamer mogelijk. De deuren zijn uitgevoerd in een verticaal lopend fineer van noten of essenhout. Als alternatief kunnen de kastdeuren ook in wit, zand of met spiegel worden geleverd.

 

Lunis

Alle slaapkamerkasten van de Lunis kasten zijn voorzien van draaideuren en kunnen eindeloos worden uitgebouwd. De basis ligt bij het standaard basiselement van de Lunis collectie en kan eindeloos uitgebreid worden met verschillende kastdelen.

 

Elumo II

De Elumo II slaapkamerkasten collectie kenmerkt zich door zijn vele gezichten, In wit of hout met opvallende front opties, grepe en accenten in verschillende houttinten, kunst- of echt leer. De kast is leverbaar met een open vak in het midden, een tv-vak en flatscreenhouder die de tv in alle richtingen kan zetten.

 

La Vela II

De La Vela II kasten kunnen gecombineerd worden met draaideuren, vouwdeuren, spiegelfronten en fronten in accentkleuren. Achter de bovenste horizontale schuifdeur biedt het tussenbouwelement plaats voor de tv.

 

Metis plus

De draaideurkast met passe-partout en LED spots binnen de Metis plus collectie kan eindeloos worden uitgebreid met vitrinekasten, tussenbouwelementen en schuifladen.

 

Multi Forma II

Het design van de Multi Forma II collectie wordt gekenmerkt door een geraffineerde terughoudendheid. Het strakke design met chrome grepen heeft een royale uitstraling.


Prijs op aanvraag