Auping Slaapkamermeubels

Auping biedt naast alle mogelijkheden voor een zo comfortabel mogelijk bed of boxspring ook bijpassende slaapkamermeubels om de slaapkamer helemaal af te maken. De Auping nachtkastjes en nachttafeltjes zijn verkrijgbaar in bijpassende materialen en kleurstellingen die perfect passen bij de stijl van uw bed. Ook de hockers van Auping zijn verkrijgbaar in de verschillende stijlen van de bedden. Voor nog meer sfeer in de slaapkamer biedt Auping verschillende bedlampen aan die op de verschillende bedden bevestigd kunnen worden.

  • Bijpassende materialen en kleurstellingen
  • Sierlijk
  • Stijlvol

 

Auping nachtkastje

Sierlijk en stijlvol multifunctioneel nachtkastje leverbaar met twee of met drie lades en voorzien van verzonken chrome handgrepen en sierpoten.

 

Siria nachtkastjes/nachttafeltjes

De Siria nachtkastjes of nachttafeltjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende houttinten en leverbaar met 1 lade of zonder lades.

 

Embrasse hocker

De Embrasse hocker is een comfortabele poef leverbaar in een vierkante of rechthoekige uitvoering. De hocker heeft een afneembare hoes en houten poten en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen bijpassend bij uw bed of boxspring.

 

Hocker rond

De ronde uitvoering van de Auping hockers, eveneens verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen passend bij de verschillende boxsprings en bedmodellen van Auping.

 

Criade LED leeslamp

De Criade leeslamp is speciaal ontworpen voor de Criade boxspring en kan op elke gewenste plek aan het Criade frame bevestigd worden. De lamp wordt door middel van een magneet geplaatst en kan dus gemakkelijk verschoven worden.

 

LED leeslamp

De LED leeslamp is uitgerust met energiezuinig LED licht en kan dankzij het flexibele gedeelte van de lamp in elke gewenste positie worden gebogen.

 

Royal leeslamp

De Royal leeslamp is uitgerust met dimbare energiezuinige LED verlichting. De lamp is zowel kantel- als draaibaar waardoor deze in elke gewenste positie kan worden gericht.

 

Vanaf €285,00