Hulsta Slaapkamermeubels

Duitse degelijkheid en hoogwaardig design in perfecte harmonie


Hülsta produceert al decennialang slaapkamer meubelen van de allerhoogste kwaliteit met een tijdloze uitstraling. Het merk heeft alles in huis om een complete slaapkamer in te richten: bedbodems, matrassen, boxsprings, bedombouwen, nachtkastjes, garderobekasten, inloopkasten en ladekasten.

 

  • Combinatie mogelijkheden
  • Persoonlijk aan te passen
  • Hoogwaardige materialen

 

huelsta 1

 

Lunis

Het Lunis slaapkamerprogramma biedt mogelijkheden voor individuele en veelzijdige toepassingen van de slaapkamer. Hetzij als combinatie van lattenbodem met matras, boxspring of gestoffeerd bed met alle bijpassende meubels transformeert de collectie van Lunis uw slaapkamer in een overtuigend totaalplaatje.

 

Metis plus

Metis Plus schittert door de hoogglans oppervlakten, met uitvoeringen in kernnoten en natuurlijk eiken die een contrasterende natuurlijke aanvulling bieden. De accentkleur van hoogglans spaanplaat geeft bijzondere spanningsaccenten en completeert het totaalplaatje.

 

Cutaro

Cutaro staat voor de perfecte vereniging van natuurlijk hout met expressieve ambachtelijke details en kleuraccenten. Trendy houtstructuren samen met klassieke kernnoten, vriendelijke kleuraccenten en speciale leren applicaties geven dit een individuele toegevoegde waarde.

 

Elumo II

Bij Elumo II staat individualiteit voorop, de fronten ,maten, oppervlakten, alles kan naar wens worden aangepast. Er zijn diverse mogelijkheden om accenten toe te voegen en ook combinaties van verschillende materialen is mogelijk.

 

La Vela II

La Vela staat voor tijdloos, modern en attractief met expressieve meubels die individuele inrichting mogelijk maken.

 

Multi Form II

met Multiforma zijn in zowel grote als kleine ruimtes uw plannen altijd te realiseren. Met een veelzijdig kastsysteem zijn verschillende modellen en wensen gemakkelijk aan te passen aan de beschikbare ruimtes.

 

Multi Varis

De Multi Varis nachtkastjes, commodes of kaptafels kunnen makkelijk en individueel worden gepland en passen binnen elke collectie.


Prijs op aanvraag