Nolte Germersheim Slaapkamermeubels

De slaapkamermeubels van Nolte Germersheim zijn zo ontwikkeld dat zij perfect aansluiten op de overige collecties van het merk. Hierdoor kunt u eindeloos combineren met de verschillende slaapkamermeubels, garderobekasten en bedden om uw slaapkamer helemaal af te maken.

  • Leven lang kwaliteit
  • Milieuvriendelijk
  • Innovatie

 

Alcana

Het Alcana bed komt in en witte matte uitvoering met geïntegreerde nachtkastjes aan beide kanten. Ook is er de mogelijkheid om het hoofdbord in kunstleer te leveren en licht te integreren in het bed.


Lanova

De Lanova is een volledige slaapkamer collectie van robuust hout gecombineerd met mat zwarte accenten. Lanova brengt een stoere rustieke uitstraling naar de slaapkamer.

 

Novoplan

De Novoplan collectie bestaat uit slimme oplossingen voor de ideale inloopkast. Alle kasten kunnen met elkaar gecombineerd worden in elke gewenste groot om zo uw ideale inloopkast te creëren.

 

Elino

Bijzonder comfortabel met een hoofdbord wat tot de grond reikt, beschikbar in verschillende materiaal combinaties, van kunstleer tot hout en stalen poten.

 

Fargo

Ontspannen uitstraling door het gebruik van rustieke houtsoorten, wit mat afgewerkte hoofdborden of het gebruik van kunstleer.

 

Sonyo

De Sonyo komt in verschillende soorten en maten, er zijn combinaties mogelijk in 6 verschillende poten, hoofdborden en geïntegreerde lichtbanden.

 

Sonyo+

De Sonyo + komt in een stoere houten bedbak, gecombineerd met een kunstlederen hoofdbord en geïntegreerde led verlichting in de hoofdsteun.

 

Prijs op aanvraag