Swissflex Slaapkamermeubels

Naast een uitgebreide beddencollectie biedt Swissflex ook bijpassende meubels en accessoires om de slaapkamer helemaal af te maken. De collecties van Swissflex onderscheiden zich door de grote verscheidenheid voor meer individualiteit. Er is een uitgebreide keuze aan decoratieve mogelijkheden bij de diverse meubels in de collectie van Swissflex.

  • Innovatie
  • Design
  • Makkelijk te combineren

 

Glazen nachttafel

Vrijstaande en elegante glazen nachttafel met glazen zijkanten gecombineerd met massief eikenhout in antracietgrijs of donkerbruin. De twee grote oppervlakten en de schuiflade bieden volop ruimte voor de persoonlijke benodigdheden naast het bed.

 

Hoofdbord-zijtafeltje

Bij de XL hoofdborden van Swissflex komt een bijpassend zijtafeltje wat lijkt te zweven door de bevestiging aan het hoofdbord. Door de soft touch techniek opent en sluit de lade stil en licht.

 

Zijtafeltje met glasplaat

Een alternatief voor de klassieke nachttafel, een verschuifbaar zijtafeltje in aluminum of titanium kleur. Dit flexibele tafeltje is alleen verkrijgbaar voor de Swissbed Ambiente en kan tot het midden van het bed worden geschoven.

 

Soundboard

Innovatieve technologie van Swissflex, een geintergreerd geluidssysteem in het hoofdbord van de bedden van Swissflex zorgt ervoor dat u heerlijk ontspannen gewerkt wordt. Het innovatieve geluidssysteem zorgt voor ruimtevullend geluid en een krachtige bas en biedt tevens aansluitingen voor iPhone, iPad, Apple dockinstation en Bluetooth.

 

Design LED lampen

De designlampen van Swissflex geven het Swissflex design net dat beetje extra en creëren extra sfeer in de slaapkamer.

 

LED leeslamp

De flexibele ledleeslamp van aluminum van Swissflex brengt behaagelijkheid naar de slaapkamer door het warme licht. De lamp is voorzien van een tuimelschakelaar en kan aan de nachttafel of hoofdbord worden bevestigd. De sokkel kan geleverd worden in dezelfde stof als het bed.

 

Vloerverlichtng

Dit bijzondere verlichtingselement van Swissflex wordt onder de lattenbodem bevestigd en kan door middel van een voetschakelaar

 

Vanaf €620,00