Ervaar wat slaap voor u kan doen bij Slaapboulevard Kwakernaat

Kwakernaat Facts Header
Slaapboulevard Kwakernaat is de slaapkamerspecialist in de regio Rotterdam. U vindt bij ons het complete assortiment topmerken onder één dak. Kom langs in onze showroom en ontdek de boxsprings, lattenbodems, matrassen, complete slaapkamers, seniorenbedden en slaapkamerkasten. Probeer de bedden uit. Want als u op één van onze bedden heeft gelegen, weet u pas of het aan uw slaapwensen voldoet.

Kwakernaat Facts 3Onze slaapadviseurs helpen u graag op weg en vertellen u alles over het bed of matras dat bij u past. Ervaar wat slaap voor u kan doen en kom langs bij Slaapboulevard Kwakernaat. 

We besteden een derde van ons leven aan slapen. 

En dat is niet zonde van onze tijd, want slapen is erg belangrijk voor zowel het lichamelijke als geestelijke herstel. Een goed bed is daarom erg belangrijk. In onze showroom vindt u het complete assortiment topmerken.

Onze bedden

Kwakernaat Facts 1Samen onder één dekbed of ieder een eigen dekbed?
Welk dekbed voor u geschikt is, hangt af van uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Die hebben met name te maken met temperatuur en vochtigheidsgraad. Bij Slaapboulevard Kwakernaat vindt u altijd een dekbed die past bij uw wensen. 

Onze dekbedden


Kwakernaat Facts 9U slaapt beter als uw matras, topper en hoofdkussen passen bij uw lichaamsbehoeften.

Maar liefst 6 op de 10 Nederlanders heeft last van slaapproblemen. Een veelvoorkomende boosdoener van slecht slapen is een slecht bed, matras of hoofdkussen. Onze slaapadviseurs geven altijd een deskundig en persoonlijk advies over het matras en bed dat het beste bij uw lichaamsbehoeften past. In onze showroom kunt u al onze (top)matrassen en bedden uitproberen samen met een slaapadviseur.

Koud of juist warm?
Een matras bestaat uit drie lagen. Eén daarvan is de afdeklaag. Deze afdeklaag bepaalt de temperatuur in bed gedurende de nacht.

Kwakernaat Facts 6Gemiddeld wisselt u zo'n 20x per nacht van slaaphouding.
Laat u voor het kopen van een matras voorlichten door onze slaapadviseurs. Zij vertellen u dat de keuze van een bepaald type matras afhankelijk is van veel factoren. Kom proefliggen en ontdek welk matras de beste ondersteuning geeft aan uw lichaam.

Onze matrassen


Kwakernaat Facts 4Slecht slapen heeft een negatieve invloed op ons geheugen.
Voldoende goede slaap houdt uw hersenen gezond en zorgt voor herstel van het lichaam. Op korte termijn zorgt goed slapen voor een beter geheugen en meer concentratie. Op lange termijn verkleint u het risico op hersenaandoeningen zoals depressie, beroerte en dementie. Zorg dus voor een goede nachtrust

 

 

Proefliggen?

Kom dan langs bij Slaapboulevard Kwakernaat. Of stel uw vraag via het contactformulier of telefonisch via 0186-601355. Onze slaapspecialisten staan u graag te woord!

 

Afspraak maken