Kan je een matras kopen via internet?

 01 Matrassenstapel VivoOnder 0026 B

Het kopen van allerlei artikelen via internet is net zo gewoon geworden als boodschappen doen. Zelfs producten die gepast moeten worden, zoals kleding, worden voor een groot deel online gekocht. Vaak bieden webshops ook de mogelijkheid om artikelen makkelijk om te ruilen zodat je ze kan passen of testen.

Maar zoiets persoonlijks als een matras, kan je dat ook online bestellen?

 

Het antwoord daarop is: ja, dat kan. De vraag is alleen of het verstandig is om te doen. Er zijn online aanbieders die gunstige voorwaarden bieden met betrekking tot uitproberen en ruilen maar er zijn ook een hoop online aanbieders die helemaal niet zo flexibel zijn en waarbij je het matras niet meer kan ruilen nadat die uit de verpakking is gehaald. Let dus heel goed op de voorwaarden.

 

En dan is er eigenlijk een heel belangrijk argument om bij een fysieke winkel van een specialist, zoals Slaapboulevard Kwakernaat, langs te gaan, en dat is het advies dat de slaapexperts kunnen geven om de juiste keuze te maken. Door verschillende matrassen te testen en goed te kijken naar uw fysieke eigenschappen kan u een goede afweging maken in wat goed ligt, maar vooral ook in welk matras geschikt voor u is.

 

Daarnaast zal u merken dat de prijzen in een fysieke winkel gelijk liggen aan die van webshops. U krijgt het advies en de service van de expert dus eigenlijk ‘gratis’ en dat maakt de juiste keuze dus eigenlijk de voordeligste keuze.

 

Overtuigd of juist nog twijfels en vragen?

 

Kom dan langs  of  maak een afspraak met een van onze slaapspecialisten.