Slaapadvies sinds 1960, op eigen wijze

Foto Historie

Sinds een aantal jaar gebruiken we bij Slaapboulevard Kwakernaat de pay-off ‘op eigen wijze’. We krijgen wel eens vragen waar dat vandaan komt en wat dat betekent.

 

Slaapboulevard Kwakernaat is een echt familiebedrijf dat in 1960 is opgericht door Herman Kwakernaat. Herman Kwakernaat was erg begaan met het fysieke welbevinden van zijn klanten en heeft bij het opbouwen van de winkel en de keuze voor de merken die werden verkocht dus altijd heel kritisch gekeken naar een assortiment waarvan de familie Kwakernaat oprecht ziet dat dit leidt tot goed slaapcomfort.

 

Een kritische blik zorgt er altijd voor dat er duidelijke keuzes worden gemaakt. En die keuzes worden tot op de dag van vandaag ook door de derde generatie gemaakt om de commitment aan slaapcomfort voor klanten kracht bij te zetten.

 

De familie Kwakernaat heeft een sterke mening over het assortiment en over hoe goed slaapadvies kan leiden tot een verbetering van de kwaliteit van slaap. Die mening is gebouwd op veel ervaring en vergaande productkennis en wordt door iedereen in de winkel gedragen. Klanten kunnen altijd rekenen op een eerlijke mening en het kan zijn dat die mening enigszins afwijkt van wat men verwacht of wat men in andere winkels tegenkomt.

 

Slaapboulevard Kwakernaat heeft dus al bijna 60 jaar voor een eigenzinnige kijk op goed slapen en het product en advies dat daarbij hoort. En dat doen we op hun eigen, unieke, wijze.