Wij gebruiken cookies om uw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat U akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Creeër thuis uw eigen boutique-hotel sfeer

Van € 12.875,- voor € 7.850,-

De boxsprings van Somnus zijn traditioneel handgemaakt en vervaardigd uit natuurlijke materialen. De boxsprings zijn voorzien van een eigen, zeer innovatief veersysteem (IP Sense Pocket). Deze pocketveren zorgen voor het ultieme slaapcomfort. Met dit systeem won Somnus een Queens Award voor innovatie van een bijzondere veertechniek. Somnus is een traditioneel Brits bedrijf dat de volledige productie van boxsprings in eigen handen heeft. De ambachtslieden van Somnus gebruiken hun vaardigheden om optimaal comfort te creëren.

Uitvoering:

  • Afmeting: 180 x 210 cm
  • Divan 1200 in de kleur Seven Antracite
  • Incl. Procus (2x Firm) Zip & Link matrassen*
  • *De matrassen kunnen met andere Somnus sets gecombineerd worden

Gratis leveren en montage in de regio, óók op onze showroom modellen! Vraag naar de voorwaarden in onze winkel, zie onderstaande buttons om contact op te nemen.

Slaapkamer uitverkoop bij Slaapboulevard Kwakernaat
Slaapboulevard Kwakernaat heeft altijd de nieuwste modellen bedden, garderobekasten en linnenkasten, complete slaapkamers en linnengoed van topmerken. Om die aan u te kunnen tonen, moeten oudere showroommodellen plaats maken voor de allernieuwste. Hierdoor kunt u profiteren van prachtige collecties tegen voordelige prijzen.