Wij gebruiken cookies om uw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat U akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Heerlijk ontspannen of gewekt worden

Van € 9.190,- voor € 6.399,-

Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In de producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig.

De hightech Uni-22 lattenbodem combineert de nieuwe bridge® technologie met de Swissflex®- golflatten over het hele ligvlak en biedt bovendien het maximum aan comfortniveaus – voor optimale lichaamsondersteuning en ultiem ligcomfort. Het in het hoofdbord geïntegreerde Soundboard biedt aansluiting voor iPhone®, iPod® of via een direct Apple®-dockingstation, Bluetooth of AUX-ingang. Makkelijk en comfortabel te bedienen met de meegeleverde infrarood-afstandsbediening. Het geïntegreerde geluidssysteem zorgt voor ruimtevullend geluid en een krachtige bas.

Uitvoering:

180 x 200 cm

  • 2x Matras Ultima Stratos (90x200 cm)
  • 2x Bodem Uni 22-Bridge
  • Ledikant incl. Soundboard (Bluetooth)
  • Incl. verlichting
  • Incl. 2x Nachttafel met lade

Gratis leveren en montage in de regio, óók op onze showroom modellen! Vraag naar de voorwaarden in onze winkel, zie onderstaande buttons om contact op te nemen.

Luxury Outlet bij Slaapboulevard Kwakernaat
Slaapboulevard Kwakernaat heeft altijd de nieuwste modellen bedden, garderobekasten en linnenkasten, complete slaapkamers en linnengoed van topmerken. Om die aan u te kunnen tonen, moeten showroommodellen soms plaats maken voor de allernieuwste. Hierdoor kunt u profiteren van prachtige collecties tegen voordelige prijzen.