Wij gebruiken cookies om uw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat U akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Van € 8.200,- voor € 5.750,-* 

Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In de producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig.

De gepatenteerde golflatten zijn dragende en zelfregulerende onderdelen met flexibiliteit tot de uiterste rand. Voor een ideale ontlasting en ondersteuning in alle houdingen. Het lattenbodemsysteem uni 20 overtuigt door de tot in de details uitgewerkte techniek en een fraai design.

Uitvoering:

180 x 200 cm

  • 2x Matras Versa 24 Geltex (soft & firm)*
  • 2x Bodem Uni 20 pneumatisch
  • incl. set designpoten aluminium recht
  • incl. set voet- en zijbeugels

*Matras Versa 24 Geltex firm is verkocht. Vraag onze medewerkers naar de nieuwe setprijs.

Gratis leveren en montage in de regio, óók op onze showroom modellen! Vraag naar de voorwaarden in onze winkel, zie onderstaande buttons om contact op te nemen.

Luxury Outlet bij Slaapboulevard Kwakernaat
Slaapboulevard Kwakernaat heeft altijd de nieuwste modellen bedden, garderobekasten en linnenkasten, complete slaapkamers en linnengoed van topmerken. Om die aan u te kunnen tonen, moeten showroommodellen soms plaats maken voor de allernieuwste. Hierdoor kunt u profiteren van prachtige collecties tegen voordelige prijzen.