Wij gebruiken cookies om uw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat U akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Voorjaarsvakantie: dé aangewezen tijd om de bezem door onze showroom te halen. We hebben weer veel mooie aanbiedingen en showroommodellen voor u klaar staan. Kom langs en profiteer!

Tot 40% korting op Nolte showroomkasten plus gratis bezorging en montage*

Wegens vernieuwing van onze Nolte afdeling zijn nu veel Nolte showroom slaapkamerkasten, nachttafels en ledikanten tot wel 40% afgeprijsd. Daarnaast worden de showroommodellen gratis bezorgd én gemonteerd! Nolte Germersheim staat voor kastsystemen en comfortmeubels van innovatie, kwaliteit en service. De nieuwste Nolte Germersheim designontwerpen onderscheiden zich door functionele details en een tijdloze, moderne vormgeving en kleurstelling.

*Vraag naar de voorwaarden in onze winkel en vraag onze medewerkers naar het actuele aanbod. We doen ons best om alle showroom producten op onze website te zetten, maar het nieuwste en complete aanbod is in onze showroom te vinden.