Wij gebruiken cookies om uw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat U akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Swedish design at its cosiest

Van € 12.408,- voor € 8.065,-

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden, uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen. Het resultaat van hun inspanningen heeft geleid tot bedden van ongekende kwaliteit en met een uitzonderlijk comfort. Het model Birka bestaat uit twee lagen pocketveren die zorgen voor een perfecte drukontlasting, ongeacht uw slaaphouding. Het matras heeft zeven zones afgewerkt met latex voor een aangenaam gevoel.

Uitvoering:

  • Afmeting: 180 x 210 cm
  • Elektrisch verstelbaar; drie-motorig
  • Incl. Hoofdbord ‘Panel 9’ en set sierkussens
  • Kleur: Verona Anthracite
  • Incl. 1x Soft + 1x Medium matrassen en Natuurlatex split-topmatras

Gratis leveren en montage in de regio, óók op onze showroom modellen! Vraag naar de voorwaarden in onze winkel, zie onderstaande buttons om contact op te nemen.

Luxury Outlet bij Slaapboulevard Kwakernaat

Slaapboulevard Kwakernaat heeft altijd de nieuwste modellen bedden, garderobekasten en linnenkasten, complete slaapkamers en linnengoed van topmerken. Om die aan u te kunnen tonen, moeten showroommodellen soms plaats maken voor de allernieuwste. Hierdoor kunt u profiteren van prachtige collecties tegen voordelige prijzen.