Wij gebruiken cookies om uw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat U akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Swedish design at its cosiest

Van € 12.496,- voor € 8.150,-

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden, uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen. Het resultaat van hun inspanningen heeft geleid tot bedden van ongekende kwaliteit en met een uitzonderlijk comfort.

Met Phoenix krijgt u een bed perfect passend bij uw lichaam. Met minder vulmateriaal tussen de pocketveren is dit Viking's meest comfortabele bed tot nu toe. Phoenix geeft uw lichaam een individuele drukontlasting middels de zeven zone matras en is tevens uitgerust met een derde en extra motor die is ontworpen voor aanpassingen aan uw nek.


Uitvoering:

  • Afmeting: 180 x 210 cm
  • Elektrisch verstelbaar; drie-motorig
  • Kleur: Cosmo Dark Grey
  • Incl. 1x Soft + 1x Medium matrassen en Natuurlatex split-topmatras


Gratis leveren en montage in de regio, óók op onze showroom modellen! Vraag naar de voorwaarden in onze winkel, zie onderstaande buttons om contact op te nemen.

Luxury Outlet bij Slaapboulevard Kwakernaat

Slaapboulevard Kwakernaat heeft altijd de nieuwste modellen bedden, garderobekasten en linnenkasten, complete slaapkamers en linnengoed van topmerken. Om die aan u te kunnen tonen, moeten showroommodellen soms plaats maken voor de allernieuwste. Hierdoor kunt u profiteren van prachtige collecties tegen voordelige prijzen.