Wij gebruiken cookies om uw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat U akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Complete én comfortabele slaapkamercombinatie

Van € 3.847,- voor € 2.695 ,-

Sinds 1939 is Meubelfabriek Zondag een betrouwbare Nederlandse slaapkamer fabrikant van zowel ledikanten, bijmeubelen als linnenkasten. Alle producten werden in eigen beheer in Boven-Leeuwen geproduceerd. Sinds juli 2014 wordt de complete Zondag collectie voortgezet en geproduceerd bij de meubelindustrie van de Bijnen Meubel Groep, waar volop nieuwe concepten worden ontwikkeld om o.a. de comfort eigenschappen van de collecties verder uit te breiden met de nieuwste “gadgets”. Om ruimte te amekn voor deze nieuwste ontwikkelingen, wordt deze complete comfort slaapkamer voor een fijn prijsje aangeboden.

Uitvoering:

  • Ledikant Gelre 180 x 200 cm
  • Twee nachtkasten met drie laden
  • Linnenkast, vierdeurs ( 217 x 66 x 213 cm)
  • Kleur: vergrijsd eiken 04 
  • Exclusief matrassen en lattenbodem

Gratis leveren en montage in de regio, óók op onze showroom modellen! Vraag naar de voorwaarden in onze winkel, zie onderstaande buttons om contact op te nemen.

Slaapkamer uitverkoop bij Slaapboulevard Kwakernaat
Slaapboulevard Kwakernaat heeft altijd de nieuwste modellen bedden, garderobekasten en linnenkasten, complete slaapkamers en linnengoed van topmerken. Om die aan u te kunnen tonen, moeten oudere showroommodellen plaats maken voor de allernieuwste. Hierdoor kunt u profiteren van prachtige collecties tegen voordelige prijzen.