Boxsprings

Onze deskundigheid

De boxspring geeft iedere slaper de gelegenheid om de beste ergonomische slaaphouding in te nemen. Ze zijn er in verschillende hoogten en hardheden, afgestemd op slaaphouding, lichaamsbouw en matras. Door het juiste bed te kiezen kun je lichamelijke ongemakken zoals rugproblemen, nekklachten en hoofdpijn voorkomen.

Stel jouw boxspring zelf samen in jouw gewenste kleur, stof en afmeting. Ontdek de vele mogelijkheden zoals elektrisch verstelbaar, voor een heerlijk zondags ontbijt in bed, of in- en uitstapverlichting om ‘s nachts gemakkelijk de weg naar de badkamer te vinden zonder het grote licht aan te hoeven doen.

Bekijk bijvoorbeeld de handgemaakte Hästens bedden van de beste natuurlijke materialen, of de volledig personaliseerbare boxsprings van Auping. Met topmerken zoals Hästens, Auping, Avek, Pullman en Ultima in onze collectie, slaagt iedereen bij Slaapboulevard Kwakernaat.

Wij beschikken over een eigen bezorgdienst en hebben een team aan ervaren monteurs. Wij bezorgen alle bestellingen (m.u.v. pakketpost) dus altijd zelf. De montage is inbegrepen en onze monteurs nemen netjes alle verpakkingen mee retour.