Treca Paris

Nieuw in onze showroom: Treca, Franse expertise op het gebied van nachtrust

 

Treca is meer dan een matras of een bed. Het merk biedt een levensstijl en kent de kunst van het slapen. Kennis over slapen, geïnspireerd op de grote Parijse paleizen, met designers uit de hele wereld, de beste vakmensen en werknemers, de Franse traditie en een expertise die over de hele wereld bekend staat. Het is méér dan een moment van rust, méér dan een pauze tussen twee drukke dagen: slapen betekent voor Treca een heel universum rondom een ‘heerlijke nachtrust’. Een nachtrust die uitnodigt tot een bijzondere reis…

 

Treca heeft de meest hoogwaardige en kwalitatief rijke materialen geselecteerd om u een ruime keuze in comfort aan te bieden, aansluitend op úw wensen. Zo hoopt Treca voor iedereen het perfecte bed aan te bieden. Of het nu om natuurlijke of technische materialen gaat, Treca kiest materialen op basis van hun thermische en hydrofiele eigenschappen, maar kijkt ook naar de veerkracht. Zo wordt langdurig comfort gegarandeerd.

 

Meer weten over dit mooie merk?  Bezoek vrijblijvend de nieuwe Treca studio in onze showroom of laat uw gegevens hieronder achter en we zullen u de Treca catalogus toesturen:

 

Ongeldig e-mailadres

Als u de luxe brochure van Treca Paris thuis wilt ontvangen, vragen we u hieronder uw adres in te vullen:
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Met het verzenden van mijn gegevens in dit formulier ga ik akkoord ga met de privacyverklaring