Ultima

ultimaAmbachtelijk slaapsysteem

Ultima is een oerhollands bedrijf dat (topdek)matrassen, kussens en boxsprings op een ambachtelijke wijze produceert. Hierdoor is het mogelijk om aan de meest persoonlijke wensen en eisen van een slaper te voldoen. Er is dus altijd een Ultima slaapsysteem dat bij u past.

 

Ultima boxsprings

Ultima heeft drie boxspringcollecties waaruit zelfs de meest verwende consument een keuze kan maken. Dit zijn de Ultima Attitude, de Forma en de Silhouette. Deze boxsprings zijn vervaardigd uit de allerbeste materialen en de mooiste stoffen. Hierdoor staan Ultima boxsprings garant voor jarenlang slaapplezier.

 

Ultima matrassen

Er is een uitgebreide matrassencollectie, waaronder de nieuwe Futura Collectie. Deze matrassen kunnen geheel naar wens samengesteld worden.

 

Ultima kussens

De kussencollectie geeft iedere slaper de gelegenheid om de beste ergonomische slaaphouding in te nemen. Ze zijn er in verschillende hoogten en hardheden, afgestemd op slaaphouding, lichaamsbouw en matras. Door het juiste hoofdkussen te kiezen kunt u lichamelijke ongemakken zoals rugproblemen, nekklachten en hoofdpijn voorkomen.