Hästens

logo kwakernaat 10Slaapboulevard Kwakernaat, uw Hästens winkel
in Zuid-Holland!

 

Bedden, boxsprings & verstelbare bedden voor de beste slaap

Een goede nachtrust, vakmanschap en een passie voor slaap, dat is waar Hästens voor staat. Met alleen de beste natuurlijke materialen worden de Hästens bedden, boxsprings en verstelbare bedden op maat gemaakt in eigen fabriek in Zweden. Daarnaast biedt het merk de nodige accessoires voor de ultieme Hästens-beleving. Slaapboulevard Kwakernaat is de Hästens winkel in Zuid-Holland.

 

Hästens bedden

Hästens vervaardigt comfortabele continentale bedden. Daarmee wordt bedoeld: een dik verend ondergedeelte met daarbovenop een dik verend matras en een topmatras voor een heerlijke nachtrust. Daarbij heeft u de keuze uit de modellen: Hästens Vividus, Hästens 2000T, Hästens Herlewing, Hästens Eala en Hästens Maranga.

 

Hästens boxsprings

De collectie boxsprings bestaat uit de modellen: Hästens Superia, Hästens Excel en Hästens Marquis. Alle boxsprings bestaan uit een dik verend bed met daarbovenop een topmatras voor een heerlijke slaapbeleving.

 

Hästens verstelbare bedden

Naast de bedden en boxsprings vervaardigt Hästens ook verstelbare bedden. Deze verstelbare bedden zijn gebaseerd op de continentale bedden maar bieden daarbij de mogelijkheid om het hoofdeinde en voeteneinde te verstellen. Wilt u een verstelbaar bed kies dan voor de Hästens boxspring Adjustable.

 

Hästens dekmatrassen

De Hästens dekmatrassen, ook wel topmatrassen genoemd, zorgen voor een beter slaapklimaat en een langere levensduur van uw bed. De Hästens dekmatrassen zijn voorzien van een uniek patroon van naden gevuld met katoen, wol, mohair en paardenhaar om het hoogste niveau comfort te bieden. U heeft keuze uit de BJ, BJX, BJX Luxury, BV, TM4 A-Luxury, TM4 J, TM8 A-Luxury en TM8 J.

 

Overige Hästens producten

Om de Hästens-beleving optimaal te ervaren, zijn er ook overige producten verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan dekbedden, dekens, kussens en dekmatrassen.