Pullman boxsprings

Pullman Boxsprings

Een Pullman boxspring geeft een ongekend comfort. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur. Dit wordt zowel in vaste, als in verstelbare boxsprings verwerkt. Beide pocketveringinterieurs veren over het totale bedoppervlak mee, van rand tot rand. Een bijkomend voordeel van deze constructie met open structuur is de uitstekende ventilatie van het bed.

Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat de producten van Pullman garant staan voor jarenlang aangenaam slaapcomfort.

Hoe monteer ik een boxspring?

Over de montage van een Pullman boxspring hoef jij je geen zorgen te maken. Wij komen het bed gratis brengen én installeren. Ervaren monteurs zorgen dat jouw bed er perfect bij staat. De bezorging en montage zijn kosteloos inbegrepen en onze monteurs nemen netjes alle verpakkingen mee retour.

PULLMAN SLEEPSTUDIO® HEINENOORD

Welkom bij Slaapboulevard Kwakernaat, de grootste beddenspeciaalzaak van regio Rotterdam en Drechtsteden. Slaapboulevard Kwakernaat is Premium Pullman dealer. Wij hebben de volledige collectie Pullman matrassen, Pullman boxsprings en Pullman topmatrassen te proefliggen in onze Pullman SleepStudio. Bij ons vergelijk je onafhankelijk de complete collecties van de beste merken onder één dak.

We helpen je graag in onze (web)winkel. Een deel van het Pullman assortiment is online bij ons verkrijgbaar. Kom naar onze winkel om de gehele collectie te ervaren. Kom vrijblijvend langs of plan een winkelafspraak via ons afspraakformulier.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Chatten kan iedere dag tussen 9:00 en 17:30 uur. Of mail naar info@slaapboulevard.nl of bel ons direct op: 0186-601355 van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:30 uur (zaterdag tot 17:00 uur).