Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Pullman boxsprings

Boxsprings van Pullman

Een Pullman boxspring geeft ongekend comfort. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare variant. Beide interieurs veren over het totale bed oppervlak mee (dus ook de zijkanten). Bijkomend voordeel van deze constructie met open structuur is de uitstekende ventilatie van het bed. Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort.

Pullman boxsprings worden handgemaakt door vakmensen in eigen fabriek in Nederland. Een Pullman kan in vele bijzondere stoffen worden uitgevoerd. Ieder stof met zijn eigen unieke eigenschappen. Expressief of ingetogen. Modern of juist klassiek. Laat jouw fantasie de vrije loop. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de Pullman Original boxspring Aspen, ambachtelijk handwerk en gemaakt van natuurlijke materialen. Pullman Express boxspring Liverpool, waar comfort, voordeel en een snelle levering samen komen.

Iedereen die al eens op een Pullman geslapen heeft, verlangt aan het einde van een lange dag, terug naar haar of zijn eigen Pullman boxspring.

Hoe monteer ik een boxspring?

Over de montage van een Pullman boxspring hoef jij je geen zorgen te maken. Wij beschikken over een eigen bezorgdienst en leveren het bed op een moment dat jou uitkomt. Ons team aan ervaren monteurs zorgen dat jouw bed er perfect bij staat. De bezorging en montage zijn kosteloos inbegrepen en onze monteurs nemen netjes alle verpakkingen mee retour.