Polydaun hoofdkussens

Filteren

Aantal gevonden: 1

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aantal gevonden: 1

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoofdkussens van Polydaun

Vorstelijk slapen én het beste hoofdkussen afgestemd op jouw slaaphouding? Waan jezelf in de tijd van Koning Ludwig II en slaap als een koning(in). De Polydaun collectie bestaat uit verschillende modellen hoofdkussens. Elk met de luxe 100% katoenen tijk met prachtige jacquardstreep en een prachtig borduursel voor een optimaal luxe uitstraling.

Alle Polydaun hoofdkussens zijn voorzien van een rits in de buitentijk, zodat je zelf de stevigheid van het hoofdkussen kunt bepalen. Is het hoofdkussen te stevig: haal er dan vulling uit. Is het hoofdkussen te plat (geworden), voeg dan vulling toe. Extra vulling is los verkrijgbaar. Zo verleng je de levensduur van je hoofdkussen.

De keuze van het hoofdkussen hangt van een aantal zaken af. Wat is jouw persoonlijke voorkeur? Wil je een voorgevorm kussen of een kussen die je zelf lekker in model kan duwen? Op welk matras en bedbodem slaap je? Wat is je slaaphouding: slaap je op je zij, buik of rug? Kortom: zoveel mensen, zoveel slaapwensen.

Bij Slaapboulevard Kwakernaat staan wij voor je klaar om je te helpen met het kiezen van een hoofdkussen dat precies bij je lichaam, slaapsysteem en slaaphouding past. Kom langs in de winkel en laat je vrijblijvend adviseren door onze slaapspecialisten. Of neem hier contact met ons op, we helpen je graag verder.