Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Silvana hoofdkussens

Filteren

Hoofdkussens van Silvana

Omdat elk persoon uniek is, verlangt ieder persoon een product op maat. Silvana doet er daarom alles aan om haar producten nog beter aan te laten sluiten bij deze individuele wensen. Silvana gelooft dat met een persoonlijke kussen iedereen lekker kan slapen en daardoor de dag vol nieuwe energie kan beginnen.

Silvana kussen voor rugslaper?

Silvana kussen voor zijslaper?

De keuze van het hoofdkussen hangt van een aantal zaken af. Wat is jouw persoonlijke voorkeur? Wil je een voorgevorm kussen of een kussen die je zelf lekker in model kan duwen? Op welk matras en bedbodem slaap je? Wat is je slaaphouding: slaap je op je zij, buik of rug? Kortom: zoveel mensen, zoveel slaapwensen.

Bij Slaapboulevard Kwakernaat staan wij voor je klaar om je te helpen met het kiezen van een hoofdkussen dat precies bij je lichaam, slaapsysteem en slaaphouding past. Kom langs in de winkel en laat je vrijblijvend adviseren door onze slaapspecialisten. Of neem hier contact met ons op, we helpen je graag verder.