Auping matrassen

Matrassen van Auping

Door heel goed te kijken en te luisteren naar jouw persoonlijke eigenschappen en slaapvoorkeuren, maakt Auping matrassen voor een zo goed mogelijke nachtrust. Betrouwbaar, duurzaam en persoonlijk. Want iedereen is nét even anders. Alle Auping matrassen zijn verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen en geschikt voor alle Auping bedden en boxsprings.

Het juiste matras kopen klinkt eenvoudiger dan het is. Een matras heeft een gemiddelde levensduur van 8 tot 10 jaar, dus het is belangrijk dat je een goed matras kiest. In het Auping matrassen assortiment vind je verschillende soorten matrassen met ieder hun eigenschappen. Zo is er de Auping Maestro, met extra hoge DPPS® pocketveren en Visco materiaal in de schouderzone. Dit zorgt voor drukverlichting en laten je schouders verantwoord wegzakken. Of de Auping Vivo, waar de ventilatie en het ligcomfort optimaal zijn. Ben je een bewuste shopper? Neem dan een kijkje bij de Auping Evolve, het eerste volledig circulaire matras ter wereld. Dus goed voor het milieu en óók goed voor je nachtrust, want het ligt eindeloos lekker.

Wij helpen je graag in de winkel om jouw perfecte Auping matras te vinden. Wil je alvast een online test doen om te zien welk matras bij jou kan passen?

Onbezorgd slapen op jouw nieuwe matras

Jouw aankoop stopt niet in de winkel. Wij zorgen ervoor dat het matras in goede orde bezorgd en geïnstalleerd wordt, zodat jij lekker kan wegdromen. De bezorging en montage zijn gratis inbegrepen en onze ervaren monteurs nemen netjes alle verpakkingen mee retour.

Zekerheid bij jouw Auping aankoop:

  • Auping: 90 dagen proefslapen met omwisselgarantie*
  • 5 jaar volledige garantie op alle Auping matrassen*
  • Geproduceerd in Deventer, Nederland

90 dagen omruilgarantie* op een Auping matras

Weet je nog niet helemaal zeker welke hardheid van het matras je het lekkerste vindt liggen? Probeer dan 90 dagen* je nieuwe Auping matras uit, om erachter te komen of dit echt het matras van je dromen is. Je kunt altijd kiezen voor een hardere of zachtere kern binnen hetzelfde type matras. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

*Informeer naar de geldige voorwaarden.

Auping Take Back System

Bij aankoop van je nieuwe Auping matras, kunnen we je oude matras mee terug nemen, als je dat wil. Ook als het geen Auping matras is. Wij zorgen dan voor een juiste verwerking van je matras. Hierdoor wordt het oude matras zo optimaal mogelijk gerecycled. Niet alleen scheelt je dit een ritje naar het grofvuil, maar je draagt ook jouw steentje bij aan een wereld zonder afval.

Auping Studio Heinenoord

Welkom bij Slaapboulevard Kwakernaat, de grootste beddenspeciaalzaak van regio Rotterdam en Drechtsteden. Slaapboulevard Kwakernaat is een officiële Auping Studio. Wij hebben de gehele Auping collectie in onze showroom staan. Ontdek de Auping matrassenAuping beddenAuping bedbodemsAuping hoofdkussens, Auping dekbedovertrekken en alle Auping accessoires. Bij ons vergelijk je onafhankelijk de complete collecties van de beste merken onder één dak.