Pullman matrassen

Matrassen van Pullman

Uitgerust wakker worden. Dat begint bij de keuze voor het juiste matras. Of je nu houdt van stevig of weldadig zacht; de unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van Pullman matrassen bezorgen jou een weldadige nachtrust.

Het Pullman geheim

Alle matrassen en topdekmatrassen zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvaten zijn standaard aanwezig op de matrassen en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. Je hebt bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard (standaard) of firm (stevig) matras.

In de collectie zit bijvoorbeeld de Silverline. Een matras dat jaar in, jaar uit als nieuw blijft aanvoelen? Het kan. Dit zal je ervaren al je kiest voor een matras uit de Pullman Silverline serie. Wij zijn niet de enige die daar zo over denken: Matras Pullman Silverline Premier is al 4 jaar op rij de best geteste Pocketveermatras. Uit de test van de Consumentenbond blijkt dat voor mensen die afwisselend op de rug en de zij slapen de Silverline Premier het meest geschikt is. Voor zijslapers bezet Pullman met de Silverline Luxury, Silverline Excellence en Silverline Premier zelfs de eerste 3 plaatsen! Maar je kunt ook kiezen voor een Original. Doordat de Original matrassen en -boxsprings van rand tot rand geveerd zijn, ervaar je over de gehele breedte van het matras een subliem ligcomfort. Deze unieke verentechnologie is gecombineerd met de beste duurzame en natuurlijke materialen zoals natuurlatex, paardenhaar, wol, zijde en katoen.

Welke Pullman matras kies je?

Iedereen is uniek. Lichaamsvorm en lichaamsgewicht zijn bepalend voor welk matrastype bij je past. En ook persoonlijke elementen zoals de mate van temperatuur- en vochtregulatie en de bewegingsvrijheid die matrassen kunnen bieden, spelen een belangrijk rol. Wij helpen je graag in de winkel om jouw perfecte matras te vinden. Wil je alvast kijken wat bij jou past? Start de matras keuzehulp.

Zekerheid bij jouw Pullman aankoop:

  • Pullman 60 dagen omruilgarantie*
  • 5 jaar volledige garantie op alle Pullman matrassen*
  • Handgemaakt in Nederland

Onbezorgd slapen op jouw nieuwe matras

Jouw aankoop stopt niet in de winkel. Wij zorgen ervoor dat het matras in goede orde bezorgd en geïnstalleerd wordt, zodat jij lekker kan wegdromen. De bezorging en montage zijn gratis inbegrepen en onze ervaren monteurs nemen netjes alle verpakkingen mee retour.

60 dagen omruilgarantie* op een Pullman matras

Weet je nog niet helemaal zeker welke hardheid van het matras je het lekkerste vindt liggen? Probeer dan 60 dagen* je nieuwe Pullman matras uit, om erachter te komen of dit echt het matras van je dromen is. Je kunt altijd kiezen voor een hardere of zachtere kern binnen hetzelfde type matras. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

*Informeer naar de geldige voorwaarden.

Matras Retour

Bij aankoop van je nieuwe Pullman matras, kunnen we je oude matras mee terug nemen, als je dat wil. Ook als het geen Pullman matras is. Wij zorgen dan voor een juiste verwerking van je matras. Hierdoor wordt het oude matras zo optimaal mogelijk gerecycled. Niet alleen scheelt je dit een ritje naar het grofvuil, maar je draagt ook jouw steentje bij aan een wereld zonder afval.